Tabletki i kremy powiększające biust

Widziałam że w sieci reklamuje się wiele takich złotych cudownych środków i mam pytanie czy któraś z Was coś takiego stosowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sama wcześniej byłam pewna, ze powiekszająco działają jedynie srodki hormonalne ale po tym jak mój biust pogorszył się w wyglądzie po karmieniu powinnam spróbować. Ogólnie poczytałam sobie opinie w sieci i zamówiłam tabletki, które były na pierwszym miejscu w rankingu ( w moim przypadku były to tabletki Perfect bust).No i brałam przez cale 3 miesiące i jestem pod wrazeniem i jestem bardzo zaskoczona tym, że to działą bo biust jest wiekszy, bardziej jędrny i wyglada zdecydowanie lepiej.

Stosowałaś je razem z kremem? Mam ochotę spróbować ale z głowy z tyłu świta mi myśl, ze jakby te tabletki były takie skuteczne to pewnie nikt nie oddawałby sie operacjom plastycznym

Nie masz co liczyć na efekty jak przy operacji plastycznej. Tabletki nie powiększą Ci piersi o kilka rozmiarów, nie ma nawet takiej możliwości. Możesz liczyć natomiast na poprawę jędrności i ogólnego ich wygladu. Moim zdaniem warto ale rób jak chcesz :)

Inne tematy z forum

Fryzjer dla kręconych włosów (5 odpowiedzi)

Czy możecie polecić fryzjera,który zna się na kręconych włosach ? Nie mam szczęścia aby dobrze...

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...