Tajemnica diamentów

Temat dostępny też na forum: Tajemnica diamentów
Opinie do spektaklu: Tajemnica diamentów.
Tajemnica diamentów
na podstawie książki Martina Widmarka i Heleny Willis pierwszego tomu z serii "Biuro detektywistyczne Lassego i Mai"

Tłumaczenie: Barbara Gawryluk
Spektakl dla dzieci w wieku: od 6 lat.

Spektakl "Tajemnica diamentów" to kryminał w stylu Agathy Christie dla najmłodszych, dzieci w wieku od 6 lat. Jest złodziej, są podejrzani i para sprytnych detektywów. Przedstawienie ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

cieszę się, że wystawiany jest spektakl na podstawie książki, którą aktualnie czyta moje dziecko. Mam nadzieję,że nie zawiedzie. Tylko, czy 10 latek nie jest z duzy na tę akurat inscenizację?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

....

raczej nie... a w ogóle to książka jest NIBY od 6-9 lat... ale moim zdaniem i 10-latkowi i 11-latkowi przypadnie do gustu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie jest za duży

w zamyśle jest to spektakl, który ma bawić widzów w każdym wieku od 6 do 96 lat, jest dużo ciekawych elementów, więc Pani syn nie powinien się nudzić :) Pozdrawiamy i zapraszamy!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

koniecznie pójdę z dzieckiem na ten spektakl bo zapowiada się wspaniale
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

niestety, to nie hit

Byłam z kalsą, dzieciaki dziesiecio i jedenastoletnie nie kupily tego spektaklu. Szkoda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

a nie sądzisz, że dzieci 10- 11-letnie są na to przedstawienie za duże?

czy uważasz, że po prostu spektakl mało udany?

ja chciałam iść z 6-latką
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPER!!!

Jak dla mnie po nastu latach przestoju Miniatury ten spektakl wypadł rewelacyjnie!!! W końcu teatr podzielił sztuki na kategorie wiekowe (choć do niektórych rodziców to i tak nie dociera). Ten konkretny spektakl jest przeznaczony dla dzieci od 6 roku życia! A ludziska przychodzili z 3latkami lub z maleństwami na rękach. "Dzięki" temu i maluchy płakały, wierciły się (nuda, nie zrozumienie tematu) i innym dzieciom przeszkadzały. Niemniej jednak "Tajemnica diamentów" zrealizowana fantastycznie z zaangażowaniem dzieci z widowni. Na pewno pójdę na drugą część! A dla maluchów polecam "Afrykańską przygodę" od 1 do 4 lat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje dziecko było z klasą, ale ono ma 6 lat. Wróciła zachwycona, mówi, że to najlepszy spektakl, który ostatnio widziała. Z tego, co wiem, podobało się większości dzieci.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

super

przedstawienie naprawdę rewelacyjne, wciągająca akcja, mój syn siedział z otwarta buzia i czul sie jak jeden z detektywów..
czekamy na następne odcinki..
tyle ze mam wrażenie, ze faktycznie inscenizacja raczej do 10 lat
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

naprawdę rewelacyjne

Nareszcie spektakl który podobał się i rodzicom i dzieciom. Bylismy na nim z dwójką naszych dzieci 8 i 5 lat. Wszyscy jesteśmy wielbicielami książek Widmarka a teraz dodatkowo inscenizacji pzredstawionych przez Miniaturę. Brawo! a przypominam o głosach krytyki, które pojawiły się dla nowego dyrektora teatru, wkrótce po jego wyborze. Teraz powinno być wam łyso...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo dobry

bardzo dobry spektakl, ciekawe, różnorodne pomysły i o dziwo dobra muzyka, cieszę się, że będą następne części. \\\\\\\Były ze mną dzieciaki 10 letnie - fani książek o Lasse i Maji i bardzo im się podobałó
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stosunki na szczycie (44 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . Miłosne zagadki za nasze podatki! Sir Clive...

Kochanie, wróciłem! (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kochanie, wróciłem! . Zabawna opowieść o tym, że stereotypowe postrzeganie...

Opowiedział Dzięcioł Sowie (14 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Opowiedział Dzięcioł Sowie . Opowiedział Dzięcioł Sowie Jan Brzechwa...