Taka od serca opinia.

Odkąd Ateneum się przeprowadziło do nowego budynku jest zdecydowanie lepiej. Wcześniej to mordęga była i sam chciałem zrezygnować. Jest porządek, dziekanat działa bardzo dobrze wystarczy wejść z uśmiechem ;), wykładowcy zdecydowanie kompetentni, sprzęt jest w każdej sali. Studenci w większości pracujący, mówię o zaocznych więc są uspołecznieni i nie ma problemu. Nie trafiają się raczej jednostki stereotypowego leniwego pijackiego studenta. Nawet nie czuje się jak dojna krowa, bo prywatna to i na kasie im tylko zależy. ALE to zaleta też oczywiście niżu demograficznego. ;)
Ocena ogólna 5 bo naprawdę nie można jakoś narzekać. Z prywatnych najlepsza w Gdańsku i w top 3 w trójmieście. Wykładowcy z UG, a z doświadczenia wiem (bo jeszcze niedawno ug też studiowałem i to dzienne), że to co oni tam wykładają a na ateneum różni się często tylko podejściem na egzaminie. Rektor też naciska żeby prowadzić zajęcia do pełnych trzech godzin i nie skracać zajęć. Władze uczelni widać naciskają i podnoszą ten poziom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Taka od serca opinia.

Miło że Ci sami wykładowcy co na UG, więc po co tu studiować ? Skąd wiesz, że rektor naciska, jesteś wykładowcą ? Przestań pisać takie pierdoły, że studiowałeś na UG bo ręce opadają. I co UG zamieniłeś na szkółkę niedzielną i teraz zamiast za darmo studiujesz za kasę w szkole która goni ogon rankingów ??? Faktycznie geniusz z Ciebie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5