Taksówkarz pisze o przyczynach agresji w swojej branży

Opinie do artykułu: Taksówkarz pisze o przyczynach agresji w swojej branży.
Artykuł na temat: Taksówki w Trójmieście - wolny rynek

Po naszym ostatnim artykule o kłótni pomiędzy taksówkarzami przy ul. Chmielnej i Stągiewnej równie gorąca dyskusja o tym, jak wygląda w Trójmieście rynek przewozu osób rozgorzała w komentarzach. Pod artykułem zamieściliście prawie 600 opinii, a sam tekst przeczytało prawie 70 tys. czytelników.

Jednym z nich jest pan Daniel (imię zmieniliśmy na jego prośbę). Nasz czytelnik jest czynnym taksówkarzem, od lat pracuje w tej branży i gorzko przyznaje, że "największym zagrożeniem, z ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

100%prawdy zgadzam się z Tobą tak właśnie jest
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Macie co chcieliście

Jezdze tylko taksi z korporacji a te bandy natołów na forum chcą uwalniania rynku a za chwile skarzą się na forach jak to pseudo taksowkarz ich wyd...albo śmierdzial albo najczęściej nie wiedzial gdzue jechac gdzie jest dana ulica!!!! macie swoje przewozy osób barany
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 8

tylko w tym roku bujając sie Uberem jestem na + 750 PLN
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

A mnie (nie mi) taksówka kojarzy się z uprzejmością i czystością . Wszystko ,jak ze wszystkim bywa, zależy z czego korzystasz , chcesz tanio i byle jak idziesz tam gdzie tanio i byle jak . Cudów nie ma .
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 46

Super pomysł !!!

Tak zrobić !!!
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brawo dalej oszczędzajcie

Łooooo.matko do Twojej wiadomosci taksiarze co są na licencji mają obowiązkowe takie przeglądy ale Wy ludziska chcecie uwalniać rynek jezdzic jeszcze taniej...a taniej się juz nie da...w konsekwencji jezdzicie wlasnie z takimi firmami (nie prawdziwymi korporacjami) co biorą mało ale nie mają badań,psychotestów,przeglądów samochodów pod kątem taxi i szereg innych ...jest taniej ?? Jest ...tylko za jaką cenę
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 26

Cóż...

Rowerzyści to są dopiero idioci ze swoją jazdą muedzy autami
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 27

proponuje jeszcze prysznic....co 3 h !
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

W miejscach wymienionych przez autora artykułu zamontować tablice z maksymalnymi opłatami za przejazd

w "pięciu językach", a następnie objąć tablice monitoringiem miejskim. Może nie idealny pomysł ale nic lepszego mi nie przychodzi do głowy.
popieram tę opinię 131 nie zgadzam się z tą opinią 0

i teraz odpowiedzmy sobie na pytanie po co w ogóle nam państwo...
po co te miliardy odbierane nam od ust i idące na policję, na prokuraturę, sądy, na tajne jawne i wielopłciowe służby? wszyscy z tonami przywilejów
po co kolejne lokalne miliony na straż miejską?
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 2

...bo taryfiarze po zdaniu egzaminu z topografii mogą wozić dłuższymi drogami...
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 4

też mam miłe doświadczenia

do tego po dwóch latach zmieniają flotę. Porównajcie to z wypierdzianymi bepiontkami beretów
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trzeba chronic nasze kobiety przed takimi uberowcami

My robimy testy psychologiczne. Takie sytuacje sa u nas nie do pomyslenia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17