Taksówkarz pisze o przyczynach agresji w swojej branży

Opinie do artykułu: Taksówkarz pisze o przyczynach agresji w swojej branży.
Artykuł na temat: Taksówki w Trójmieście - wolny rynek

Po naszym ostatnim artykule o kłótni pomiędzy taksówkarzami przy ul. Chmielnej i Stągiewnej równie gorąca dyskusja o tym, jak wygląda w Trójmieście rynek przewozu osób rozgorzała w komentarzach. Pod artykułem zamieściliście prawie 600 opinii, a sam tekst przeczytało prawie 70 tys. czytelników.

Jednym z nich jest pan Daniel (imię zmieniliśmy na jego prośbę). Nasz czytelnik jest czynnym taksówkarzem, od lat pracuje w tej branży i gorzko przyznaje, że "największym zagrożeniem, z ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i będą jeszcze większe korki

i będziecie płacić za stanie w korkach w swojej furze, w taxi, narzekając na skarpety taksiarza, albo swoje w trafficarze, w taxi autonomicznej, bo jesteśmy tępe poloki i nie myślimy

w Nairobi też są korki, ale jest i boda-boda. taxi motocyklowe. nie stoją w korkach.

rozumiem, że mevo nie jest opcją, bo wy "codziennie teściową do szpitala, dwadzieścia kilo ziemniarów do domu, troje dzieci do szkoły każde w innej dzielnicy"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie maja prawa nie wyplacic

Także nie strasz, nie strasz :) stolec mnie obchodzi czy ubezpieczyciel postanowi zdzierać od ubezpieczonego to, co mi wypłacił.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a wypraszam sobie, ja mam prawko AB
a wożę tatę rikszą po Parku Oliwskim bo lubię

taksiarzem bym nie chciał być,
skoro umiem czytać, pisać i liczyć, to nie muszę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tam to tylko dwa miejsca są oblegane tzw lokalne placówki kulturalno-społeczne - Pomoc społeczna i sklep z bełtami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nawet jakimś innym językiem mówisz- to wracaj do Kielc , Radomia Kalisza , Białegostoku Suwałk itd itp
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

zmowy, groźby, zastraszania, napaści, są w gestii miasta?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gold taxi won ,!!!!

Potwierdzam.... wiele razy widziałem jak "piratują" po mieście. Jak jednemu d**ilowi z Gołda na światłach zwróciłem uwagę to wyśmiał mnie pokazując środkowy palec i wyrwał na czerwonym świetle. Gdzie ten monitoring....Bandyci drogowi i gnoje.... wszystko!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polskie spiłeczeństwo..

Ale ziejecie nienawiścią...na wszystko i wszystkich...kubeł pomyj na kogolwiek byle dać upust frustracji na necie...anonimowo...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

traficar

tylko traficar jak ktos ma prawko i 0 w wydychanym xd
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3