Taksówkarz pisze o przyczynach agresji w swojej branży

Opinie do artykułu: Taksówkarz pisze o przyczynach agresji w swojej branży.
Artykuł na temat: Taksówki w Trójmieście - wolny rynek

Po naszym ostatnim artykule o kłótni pomiędzy taksówkarzami przy ul. Chmielnej i Stągiewnej równie gorąca dyskusja o tym, jak wygląda w Trójmieście rynek przewozu osób rozgorzała w komentarzach. Pod artykułem zamieściliście prawie 600 opinii, a sam tekst przeczytało prawie 70 tys. czytelników.

Jednym z nich jest pan Daniel (imię zmieniliśmy na jego prośbę). Nasz czytelnik jest czynnym taksówkarzem, od lat pracuje w tej branży i gorzko przyznaje, że "największym zagrożeniem, z ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tego co wiem to w staxi dostają samochody a w gold taxi maja swoje samochody,chyba mylicie korporacje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Psy szczekaja

A taksówkarze jeżdżą dalej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Moze trafficar jak da sie pedal ostro w podloge ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kowal

Zapraszam do skorpiona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Uber tani?

Ostatnio aplikacja Uber pokazała mi za kurs z Gdańska okolic hotelu Scandic do Brzeźna na Nadmorski Dwór uwaga...70 zł

Taksówką super hallo taxi - 35 zł :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dobra, powiedźcie mi kto przebije R Taxi Chylonia, przykład:

Gdynia Grabówek - Gdańsk Port Lotniczy 45zł
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

ma oferte jechać za 75 zł, a ty próbujesz ją przebić ofertą 100 zł... jednak złotówa to stan umysłu ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wydaje mnie się, że po Drogówce i Klerze następnym hitem kinowym będzie Taxi. Zastrzegamy sobie prawo do tego pomysłu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

No może i tak, dodam że ten droższy kurs był z okolicy parlamentu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A Ja jeżdżę z tanią korporacją i sobie chwalę!

bo trzeba mieć oczy gdzie się wsiada! Widzisz beret (czyli-niezrzeszony )- nie wsiadaj! Ja korzystam z Naj... naj... gdzie ich nazwa nawet na TO wskazuje że są Naj... nie śmierdzą, nie obwożą dookoła-znają adresy. auta czyste i zadbane, kultura pełna... i gadka i muza.mili panowie i jeżdżą naprawdę po taniości...tylko korporacje!!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Taxi nie dla biednych

Jak kogoś nie stać na taksówkę niech jedzie autobusem.Paliwo przeszło 5 zł do tego trzeba doliczyć ZUS i eksploatację auta.Za granicą nie ma że klient się startuje wsiada i jedzie.A nasz Polski motłoch to tylko rynek psuje i za pół darmo jeździ.Jestem za by wejściówki płacić 20 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dialog Taksówkarza z klientem

T- wie pan dla czego zostałem taksówkarzem ??
K- nie prosze pana, dla czego został pan taksówkarzem ?
T- Bo nic innego nie umiem
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 12

Ktoś im każe?

Przepisy o ochronie danych osobowych nie zapewniają bezwzględnej prywatności we wszystkich sytuacjach życiowych. Jeśli chcesz np. prowadzić działalność gospodarczą, to nie możesz tego robić anonimowo, musisz udostępnić część swoich danych publicznie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pomysl

A może ustalić jedna stała stawkę dla całego Trójmiasta. Jak u niemcow
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0