Tani blacharz-lakiernik w Gdyni - gdzie?

Witam,

poszukuję taniego warsztatu blacharsko-lakierniczego na terenie Gdyni. W moim aucie jest kilka niewielkich ognisk rdzy oraz trochę odbarwień i uszkodzeń lakieru których chciałbym się pozbyć, a także odpowiednio zabezpieczyć podwozie przed nadchodzącą zimą. Nie jest w tym wszystkim nic trudnego, więc nie potrzebuję tu żadnego wirtuoza, byleby potem tylko potrafił dobrać odpowiedni kolor do lakierniczych poprawek... Dlatego też właśnie szukam kogoś możliwie najtańszego.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tani blacharz-lakiernik w Gdyni

Tanio, taniej, jeszcze taniej...Za darmo. Najtaniej samemu nawalić szmaty, gazety i piankę montażową w progi. Następnie z zewnątrz zamalować lepikiem na czarno. Trochę brudzi nogawki przy wsiadaniu, ale za te pieniądze co tu wymagać. Sposób najtańszy z możliwych. Zamiast pianki montażowej stosuje się też do regeneracji progów jej tańszy zamiennik czyli beton.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Tani blacharz-lakiernik w Gdyni - gdzie?

Haha zapewne bezrobotny blacharz lakiernik ;-) , sie chłop pyta gdzie tanio bo może nie posiada super fury i nie bedzie panował full kasy bo nie warte świeczki! Ale chce sobie tanio doprowadzić auto do lepszego stanu.. Wiec to sie chwali że chcę ,,coś,, robić a nie czekać az sie złamie na pół :-) i napisał ze nie musi być wirtuoz.. No ale nic, kiedyś na zabiance byl ,garazowy,, lakiernik bral grosze ale robił caalkiem calkiem.. Ale cos mu tam urząd zrobił i sie zmyl ;-).. Szukaj w takim kieruku takich garazowych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Ręczny na światłach- po co świecić po oczach? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, takie przemyślenia- dlaczego większość trzyma hamulec i świeci po oczach tym z tyłu...

Przejazd na Lotnisko (4 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuje sprawdzonego przejazdu z pruszcza gdański na lotnisko rębiechowo, żeby ze mnie...