Tani warsztat blacharski Gdańsk

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja Nowy Port Wrzeszcz Górny
Witam
Czy możecie polecić mi jakiś w miarę tani warsztat blacharski, w którym wyklepią mi przednia maske i przedni błotnik, podspawają przednia belkę (lekko pogięte, trochę lakieru odpadło). Orientuje się ktoś w kosztach takiej naprawy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tani warsztat blacharski Gdańsk

http://www.pkt.pl/auto-rys_uslugi_mechaniczne_96dd3981bb4b0a4fad49975846fec44a.html wprawdzie w Sopocie, ale nie zdzierają. Warsztat mechaniczny, lakiernia i wymiana opon. Z właścicielem można ustalić cenę. Niestety nie informują na bieżąco o usterkach wykrytych w czasie remontu i sami robią, co może trochę podnieść koszty. Po 3 latach od naprawy blacharskiej nie stwierdziłem żadnych oznak korozji, więc pewnie robią porządnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam warsztat samochodowy na Zaspie ul.Leszczyńskich 7 - mieści sie przy parkingu.Drugi ich warsztat jest za Spóldzielnia Rozstaje.Robia szybko i niedrogo.Parę razu u nich juz bylem i zawsze jest wszystko ok.Nie zdzierają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Potwierdzam.Ten warsztat przy ul.Leszczyńskich 7 na Zaspie naprawdę robi solidni.Zawsze dzwonią aby się upewnić czy robic dodatkowe naprawy.I są niedrodzy.Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

hehe, brawo bystrzaku. nie ma to jak udany marketing szeptany.
szkoda tylko ze piszesz z tego samego IP pod różnymi nickami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Przeprowadzki (10 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

obróbka cnc (11 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...