Tania sala weselna

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam, poszukuje taniej sali weselnej na ok max. 50 osób, najlepiej w Gdańsku poproszę o poradę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tania sala weselna

Na Wzgórzu - Suchanino. Niewielka miła knajpka z ogrodem i bardzo dobrym jedzonkiem.

Ładna sala na wesele w Domu Kultury vis avis kościoła z pełnym wyposażeniem 58 553-40-21

Godna uwagi, nowa sala w Rębiechowie. wprawdzie kilkanaście kilometrów od Gdańska ale dojazd prosty. sala nazywa się Aura. Byliśmy ostatnio z narzeczonym oglądać i raczej się na tą właśnie zdecydujemy. też się o niej właśnie z tego forum dowiedzieliśmy. można się we wszystkich kwestiach dogadać i nawet własne menu przynieść. podaję adres stronki jakbyś była zainteresowana http://www.sala-aura.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Restauracja VICTORIA w Małkowie, piekna sala i bardzo bogate menu weselne juz od 130 zł/osobę z tortami i ciastami z własnego wypieku. Polecam! 601-84-13-94
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyłączam się do opinii o Victorii :) Miałam tam małe przyjęcie po ślubie cywilnym i było bardzo fajnie, a jedzonko przepyszne :)

byłam ostatnio na weselu w domu weselnym na wzgórzu stanowczo polecam :) gdyby nie to że nasze wesele jest na większą ilość osób sam byśmy tam je organizowali. Jakbyś miała pytania proszę o kontakt na ptiv

kika_ja to chyba na tym samym weselu byłyśmy:P

Czy moge prosic meila?

W Przywidzu na Omedze, znajomi chyba nawet stówy nie płacą od osoby. Mój tata robił tam urodziny, luksusów nie ma ale jedzenie bardzo smaczne. Od Gdańska trochę daleko, ale domki są:)

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??