Tarczyca

Witam poszukuje dobrego endokrynologa w Gdańsku najlepiej w okolicach Chełmu z racji zmiany miejsca zamieszkania może warto (i tak nie jestem zadowolona z dotychczasowego ciagłego doszukiwania sie odpowiedniej dawki) poszukać kogoś bliżej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tarczyca

Poszukaj raczej wg dobrych opinii, choćby na Znany lekarz.pl, Zdrowie i uroda na Trójmiasto.pl czy innych forach, a nie wg miejsca zamieszkania - lepiej na tym wyjdziesz.

Chełm to nie wymóg:) obecnie jeżdżę do Gdyni a nie jestem zadowolona a lekarz wzięty właśnie z portalu znanylekarz.pl dlatego pomyślałam o zmianie może na bliższego i lepszego

Mam problemy od dłuższego czasu jak się okazuje nie tylko z tarczycą. Jestem po najświeższych badaniach i każdy lekarz twierdził, że jest super, że nic mi nie jest, mimo pełnych objawów hiperprolaktynemii i niedoczynności tarczycy. Dopiero Pani dr Kowalewska - Włas odpowiednio mnie zdiagnozowała. POLECAM ogromnie! Na USG tarczycy polecam dr Hanna Podgórczyk- bardzo rzeczowa osoba.
Pani dr Kowalewska przyjmuje natomiast prywatnie na Hallera 2 i jest bardzo rozsądnym lekarzem. Ostatnio powiedziała mi, że powinno się leczyć pacjenta, a nie wyniki badań i to jest mądre, bo w moim przypadku co laboratorium, to inne wyniki dawało w odstępie 2-3 dni.

polecam tomasz buss przyjmuje w lux med na oruni

na oruni jest lux med? a to nie jest klinika na al. zwycięstwa i na jana pawła ??

w Endomedzie sa dobrzy endokrynolodzy

Z Endomedu na pewno NIE polecam Michalskiego.

Inne tematy z forum

Co najlepszego na erekcję (6 odpowiedzi)

Co polecicie na erekcję?

Szybko dochodzę co robić? (4 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

Mały penis we wzwodzie (7 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...