Tata

Temat dostępny też na forum: Tata
Opinie do filmu: Tata.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prosty i ważny

Kto lubi kino drogi wyjdzie z kina zadowolony. Kto nie lubi, też po seansie może być usatysfakcjonowany :) Prosty film, ale nie prostacki. Bardzo dobra gra aktorska głównych bohaterów. Taty i córek. Chwilami wręcz przejmująca. Humor nie nachalny. Film można obejrzeć na dwa sposoby. Po łebkach i wtedy to będzie obraz, który warto obejrzeć. I zagłębiając się, jak w kinowym fotelu, dostrzegając w nim przesłanie. Bo nie sztuką jest być tatą, kiedy wszystko w życiu wychodzi. Sztuką jest postawić w życiu na odpowiednią chwilę. Zaryzykować. Odważyć się. Być i mieć odwagę nawet kiedy strach zagląda głęboko w oczy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przewidywalny i nudny

Zachęcona ocenami wybrałam się na film, ale kompletnie mnie rozczarował. Nudny, przewidywalny, nie zaskakuje niczym, ciągnie się niemiłosiernie, a wątki są raczej płytkie. Niemniej jednak najwyraźniej ma swoją grupę odbiorców, gdyż na koniec pojawiły się brawa na widowni. Dla mnie były one niczym klaskanie w samolocie w nagrodę za to, że wylądował.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 11

to nie jest lekki film,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

asi sie kwasi

brak twojej empatii i wrazliwosci widoczny na odleglosci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

beznadziejna pseudorecenzja pustej bezmozgiej osoby...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jest film na pewno z przesłaniem ,ale czy każdy to dojrzy?Główny bohater tyle ryzykuje dla swoich znajomych z Ukrainy .A co go spotyka z ich strony, Idźcie i zobaczcie.Tu nie tylko chodzi o te dzieci, ale też o dorosłych. Jak go zmuszają do picia wódki i zupełny brak zrozumienia i wdzięczności za to co dla nich zrobił.Film jest denerwujący.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Bridget Jones: Szalejąc za facetem (19 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Bridget Jones: Szalejąc za facetem . Przeczytaj o filmie.

Kapitan Ameryka: Nowy wspaniały świat (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kapitan Ameryka: Nowy wspaniały świat . Przeczytaj o filmie.

Pokój nauczycielski (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pokój nauczycielski . Przeczytaj o filmie.