Tatry

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Tatry
Ty też jesteś maniakiem polskich gór, a znajomi jakoś stronią od wyczerpującego wyjazdu?

Chciałbyś przejść nowe szlaki jednak nie masz za bardzo z kim, a sam nie chcesz?

A może po prostu lubisz aktywny wypoczynek i chciałbyś odkryć nowe miejsca i poznać nowych ludzi?

.....w końcu przeżyć jakąś przygodę?

otóż wstępnie ZBIERAM EKIPĘ na WYJAZD W TATRY, (ewentualnie mogę się do jakiejś dołączyć)

- termin: czerwiec- wrzesień do ustalenia najważniejsze to trafić mniej więcej w bezchmurną pogodę
- nocleg: proponuje tzw. spontan niestraszne są mi schroniska i spanie na podłodze
- poziom zaawansowania podróży: średni, nie wymagana znakomita kondycja fizyczna jednak upór
i brak lęku wysokości i mile widziane

Moim marzeniem jest okolica
DOLINY PIĘCIU STAWÓW POLSKICH i MORSKIEGO OKA, szukam ludzi, którzy podobnie jak ja kochają piękne widoki lub chcą je dopiero pokochać oraz szukają kompana do wypraw.

Zapraszam o pytania o szczegóły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tatry ??

Może trochę oklepany temat ale większość ludzi tak naprawdę nie docenia Polskich Gór !, uważając że zazwyczaj jadą tam " ciapciaki" i osoby nie mające innych zainteresowań, skłonni do dekadenckiego stylu życia, ale potrafię udowodnić, że tak nie jest. !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Tatry

Fajna inicjatywa i nawet z chęcią się przyłączę. Rok temu byłem w Bieszczadach i marzy mi się kolejny wypad w góry.

Wśród znajomych nie mam miłośników gór i z tego względu myślałem nawet o samotnym wyjeździe gdzieś na szlak. Po górach mogę chodzić od rana do wieczora, nie mam z tym problemu :)

Jeśli chodzi o termin to kwestia tylko zaklepania urlopu w pracy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżdżę od lat w góry co roku i uważam, że jest to fantastyczne! Rok temu były Tatry, w tym będą i Tatry i Bieszczady. Jestem po 30tce, mam z kim wyjechać, ale gdyby też chciał się ktoś dołączyć, to zapraszam, w kupie raźniej :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

poziomka

dzięki w razie czego dam znać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej

i jak z chetnymi? sa juz jakies wstepne ustalenia? bo tez bym sie pisal na taki wypadzik.

Witam,
Bardzo chętnie się przyłączę, jeśli uda się ustalić termin na drugą połowę lipca lub sierpień Interesuje mnie jakikolwiek wypad w góry, nie tylko w Tatry.

a może jest ktoś chętny na wyjazd w dolomity na ferraty, albo w tatry słowackie z 2-3 wejsciami na szczyty z przewodnikiem ?? termin do dogadania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0