Tatuum Fashion House

Hej ;*
Pracował tam ktoś z Was może??
Jestem zaproszona dzisiaj na rozmowę po południu na stanowisku asystenta sprzedaży.
I tu moje pytanie :
Jakie są zarobki?? Czytałam trochę opinii na temat tej firmy i nikt nie wypowiadał się pozytywnie..
Więc nie wiem, czy warto iść...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tatuum Fashion House

mnie zaprosili na rozmowę wtedy kiedy nie mogłam przyjść (telefon np teraz i mam być niebawem), mieli się odezwać z propozycją nowego terminu i nie odezwali się....

wieczne rotacje w tej firmie- ogłoszenia pojawiają się ciągle, z tego co wiem pensje najniższe jeśli chodzi o ten profil branży, poza tym jest legenda że co roku wymieniają wszystkich nie wiem ile w tym prawdy ale opinię mają słabą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

znalazłam ten wątek bo właśnie się zastanawiałam O CO W TEJ FIRMIE CHODZI??? non stop szukają kierownika, co miesiąc nowe ogłoszenie od jakiegoś roku albo dłużej, kierownika teraz regionalnego szukali i po raz kolejny dekoratora... to jest jakiś trójkąt bermudzki????

Widocznie kadra zarządzająca za słabo naciska materię, a materia nie przyklada się do pracy. Standard w sieciówkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

albo mają niewyobrażalne oczekiwania ale nie chcą płacić doświadczonym i szukają frajerów a frajerzy się obijają :P Byłam na rozmowie, kultura, sympatycznie- no ale pracy nie dostałam pewnie byłam za droga :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to co piszesz możesz między bajki włożyć, nie było nigdy czegoś takiego,że co roku wymiana pracowników. Płacą słabo to fakt.

nie wiem czy to prawda z tym wymienianiem pracowników- napisałam że tylko tak słyszałam- ale jesli firma co miesiąc szuka pracownika to sorry jak dla mnie z nimi coś jest nie tak

Hej,

czy słyszał ktoś coś nowego na temat pracy w charakterze asystenta sprzedaży w Tatuum w Fashion Housie?

Zarabia sie tam 1300 zł na cały etat i trzeba włazić klientom w d*pe.

nie polecam tam pracy, bylam jakis czas temu na rozmowie, oferowali 1200 zł na okresie probnym, pozniej moze byc ale nie musi awans na starszego sprzedawce ( gdzie mam kilkuletnie doswiadczenie w handlu), ciezko wyrobic dodatowe premie, a nawet jak sie wyrobi to tylko 100 zł sie dostaje dodatkowo. Czesto widac ogloszenia w tych sklepach w roznych centrach. NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiem tak - 2'000zł na stanowisku regionalnego to wg. nich za wysoka stawka - sami wyciągnijcie wnioski, rekrutacja w tej firmie była na żenującym poziomie, każdy zachowuje się jakby był BOGIEM - zamiast zadzierać z byle powodu nosa, powinni nabrać pokory bo wcale nie są jakąś firmą o którą można się zabijać - wręcz przeciwnie, już dawno w tej firmie nie ma specjalistów bo nikt tam za takie pieniądze nie chce pracować

Inne tematy z forum

Kursy/szkolenia (19 odpowiedzi)

Przykro mi - nie jestem kobietą, która ma max średnie wykształcenie - nie jestem ubezpieczona w...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...