Taverna Zante

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, Władysława IV 49A

Anna - opinia (1) Byliśmy dzisiaj na rodzinnym obiedzie-wszystko było świetne-przepyszne... Anna Monika - opinia (1) Przymusowe opłaty przy obsłudze większej ilości osób to zdzierstwo. Brak... Monika Maciej - opinia (1) 1. Wystrój industrialny Zante nijak się ma do greckich tawern. Nie podoba mi... Maciej
Alicja - opinia (1) Wszystko pyszne.Przemila obsługa.Zupy to mistrzostwo Alicja Ania - opinia (1) Najlepsza baranina w Trójmieście. I reszta też jest super zresztą.... Ania grego - opinia (1) Dobre miejsce na dobre jedzonko. Bardzo miła atmosfera. Ceny trochę za wysokie. grego Tomek - opinia (1) Bardzo smacznie, przemiła obsługa... Tomek Milka - opinia (1) Uwielbiam, przepyszna kuchnia pełna smaków i aromatów. Restauracja, która... Milka Zawiedziony (1) Będąc w zeszłym roku byłem bardzo zadowolony z jakości i wielkości... ~~Siwy Rado~~ Polecam (1) Tydzień temu byłam z rodziną poraz kolejny i nie zawiedlismy się wręcz... Gdańszczanka Rozczarowanie (1) Danie dla dwojga z karty za 99 zl - mieliśmy szansę spróbowania paru różnych... Nikita84r no cóż... (1) raz i nigdy więcej. wystrój przeciętny, raczej nie grecki, dania słabe,... jan-nina smacznie, świeżo, ciekawie na talerzu i w kieliszku (1) w końcu jedno z niewielu miejsc, gdzie w horiatikach nie ma kukurydzy :-)... Meg super (1) Byłam w tawernie dwa razy i jest super pod każdym względem. Jedzenie... ell wpadka (1) zamowilem stolik na urodziny na 17 i musieliśmy z gośćmi czekac 20 min bo... tomi Cudownie (1) W klimacie i wystroju rzeczywiście brak mi Grecji...jednak jedzenie jest... Klientka ojej... (1) Nowoczesne, modne wnętrze, czarne elementy, cegła... ale nie ma klimatu.... Tymek Polecam (1) Bardzo miła obługa, spore porcje, śprzystępne ceny, miły wystrój. Byłem na... Stefan bez szału (1) Powiem tak ,dla mnie osobiście mało po Grecku i zbyt standardowo , efektu... Tomek Ciekawe miejsce, do którego na pewno wrócę (1) Pyszne, świeże jedzenie, wspaniałe sosy, ciekawe napoje. Bardzo miła obsługa.... Ally