Taxi

Jakich firm przejazdy w dobrych cenach do Trójmiasta można zamówić? Ubera niestety sie nie da, bo nie mają pojazdów w pobliżu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Taxi

Scorpion
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Taxi

+48500488639 p.Adam ze Scorpiona. Solidny czlowiek. Korzystalem kilkakrotnie. Zawsze punktualny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

powiesz jakie są stawki w nocy? Ile wychodzi np. z Gdyni do Bojana? Będę wdzięczny za informację.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podczepię się pod pytanie kolegi. Na Dąbrowę w Gdyni albo na Karwiny to sobie komunikacją podjadę. Pytanie tylko ile ok. wyjdzie z tamtych rejonów na nocnej taryfie. Bo już nie raz trafiłem na "złotówy" które wykorzystują fakt iż klient jest pod wpływem i jadą sobie przez Chwaszczyno pomimo propozycji jechania przez skrót na Wiczlinie.

MyTaxi często mają fajne promocje, ostatnio jechałem z Bojana do Gdyni Głównej przez Wiczlino za 20zł (ale z kodem rabatowym)

Nie wiem ile do Gdyni Jechalem z lotniska z soboty na niedzielę około 2 w nocy i zapłaciłem 50 zł

Kilkakrotnie lotnisko Gdansk - Bojano 100zl. Noc.

Zamawialem dzień prędzej i policzył mnie 50 zł Jeszcze pytał jak ma jechać Jechalem bez skrótów przez obwodnicę Może miałem szczęście choć żona jak zamawiala to powiedzieli jej ze około 60 zł

Widziałem, że kilku mieszkańców Bojana jeździ taksówkami, może zostawią do siebie namiary a chętnych nie zabraknie.

Inne tematy z forum

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (7 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Łańcuchowa piła motorowa a normy hałasu . (34 odpowiedzi)

Czy koło Was też "kulturalni" sąsiedzi przygotowują opał do kominka ? I piłują całe dnie ? W...

Kanalizacja (5 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...