Miejski Teatr Miniatura

Teatry

Gdańsk, al. Grunwaldzka 16

Iwona - ocena (1) Cudowni aktorzy, fenomenalne dzieci i młodzież grające w spektaklach. Obsługa... Iwona (....) (2) Witam z mojej inicjaywy aby nie isc na kolejne kino klasa 3 cia z gdyni... adam Kocham Miniaturę (1) Wspaniały teatr, świetne spektakle, miła obsługa, utalentowani aktorzy -... Polecam, bo kocham
wielka pomyłka (2) Ostatnio wybrałam się z 10 i 5 letnim dzieckiem na Kamienicę.Spektakl ambitny... mama jest Moc (1) Polecam spektakle dla widzów starszych np. Kamienica czy Fahrenheit ambitne,... Karolina Miniatura Super ! (1) Świetny teatr dla Dzieci Polecam !!!!! Patrycja Zrządzenie losu (1) Dzięki interesującej znajomości, mam kontakt z Miejskim Teatrem Miniatura.... artycha Chapeau bas! (1) Sympatyczny, leciwy, przez bardzo wielu darzony sentymentem bastion kultury.... Belfer świetny Teatr! (1) świetna lokalizacja, miejsce szczególnie wyróżnione dla dzieci, przemiła... Mamaa :) (1) Jestem zadowolona za kazdym razem gdy odwiedzam Miniature choć mogli by grać... Kaja 6! (1) Bardzo fajna obsługa i cudowne spektakle :) Magda super polecam (1) Ostatnio wybrałam się z dzieckiem do teatru Miniatura i bardzo nam się... widz :) (1) Bardzo miła atmosfera Michalina Świetnie (1) Świetnie Artur Tak sobie (2) Chodzę a w zasadzie chodziłam regularnie z moimi dziećmi do Miniatury.... Marzena Okońska Warto odwiedzić (2) Zdecydowanie nie podzielam opinii przedmówców. Teatr nastawiony na... Agata godzina 17 (1) Niestety, nowe nie znaczy lepsze. Zobaczyłem, że tradycyjną godzinę... mirek teatr przyjazny (2) Miniatura to teatr przyjazny dziecku. Przedstawienia są barwne i... ambra Alicja w krainie czarów (1) świetny spektakl,Alicja jak i w sumie cała reszta rewelacyjne role szczerze... b&o Dzikie Łabędzie - super (1) Super spektakl. Bajeczny, stroje aktorów doskonałe. Byłem z dwójką dzieci syn... Piotr