magda - opinia (1) Cóż, nie mam porównania, ale nie chcę mieć:). Moje dziecię chodzi zadowolone... magda Najlepsze przedszkole (1) Mój syn uczęszcza do tego przedszkola od ponad roku (wcześniej byli prywatnym... Tatusiek Zadowolony synek, szczęśliwi rodzice (1) Przeniosłam swojego synka do TTB jakiś miesiąc temu z przedszkola do którego... Magdalena
Teddy The Bear-polecam!!!! (1) Super przedszkole i wychowawcy!!!Nasza córka wcześniej chodziła na ZASPĘ i... Michael Bardzo dobre przedszkole- polecam! (1) Mój synek uwielbia to przedszkole. Czasem nawet nie chce wracać do domu. Dla... Mama Bardzo wszytskim polecam. (1) Wybór przedszkola (w szczególności dla najmłodszych dzieci - poniżej 3rz) to... Diana świetne przedszkole (1) Uważam, ze w przedszkolu najważniejszy jest poziom edukacji i podejście kadry... MammaMia przedszkole do którego z chęcią posyłam swoje dziecko (1) w placówce panuje bardzo miła atmosfera, Panie są opiekuńcze i znają się na... Kamila Jakubiszyn rodzic - opinia (1) nic dodać, nic ująć...poprostu same szóstki. rodzic Polecam wzystkim (1) Dziewczyny, jesteście fantastyczne. Tak trzymać !! Mama