nowa infolinia (1) Dostałam ulotkę że jest nowa infolinia dla stałych i nowych klientów w... j Nie polacam (1) Fatalna obsługa zgłoszeń serwisiowych. 10 dni czekam na usunięcie awarii... Vectra - nie polecam TV kablowa (1) TV kablowa bezkonkurencyjna. Mam 88 programów cyfrowych, w tym dużo HD... Piotr
Jest OK (1) U mnie (Pogórze k. Gdyni) też jest OK. Mam od nich na Osiedlu Morskim TV i... Mark XIII MASAKRA ODRADZAM!!!!! (1) iNTERNET u ww. dostawcy jest nie do przyjęcia!!! Internetu praktycznie nie ma... klient UPC PROBLEMY Z INTERNETEM (4) ja mam problem z internetem ostatnio mi internet przerywa być morze że to... Bolek (...) (3) 59 zł ( i to w pakiecie- Promocji!!!!!!!!!trzeba płacić za ofertę analogowa i... zuza Nabijanie klientów (2) Umowa na czas nieokreślony. Promocja na czas określony. LICZĄ ŻE ZAPOMNISZ O... OO PARANOJA (1) umowa jest w ogóle nieczytelna i niezrozumiała - powinni zostać podani pod... ja STREAM ZMIENIL NAZWE UWAGA! (1) jak nie chcecie dostac pewnego dnia ataku serca bezskutecznie usilujac sie... bylyuser padaczka (1) mam internet od sierpnia 2012 .kilka miesięcy po podłączeniu chodził b.... as nie podłączą nowemu lokatorowi - jak nieuregulujesz rachunków (2) witam mam pytanie... wyjechałem zagranice (wynajmowałem mieszkanie gdzie... joachim Jestem bardzo zadowolony (1) Nie wiem jak to jest w innych lokalizacjach. Ja jestem klientem z Oruni... Jar Skandal !!!!! (1) Firma nie powinna istnieć na rynku : internetu nie miałam przez 5 dni, mimo... Ola zmiana kanalow (3) W pazdzierniku podpisalam ponownie po 17 latach korzystania z UPC umowe... internautka Nie polecam (1) Mam same kłopoty Infolinia nie potrafi podać sensownych odpowiedzi, a czeka... Whitch nie szanuja klienta (4) Od samego początku mam z nimi problem, wykorzystują pozycję monopolisty.... oszukana TRAGEDIA - NAJGORSZY NET EVER (1) Niestety tak złego internetu to nie miałem od kiedy w ogóle korzystam z... arek dostawca internetu (1) Otrzymany produkt - usługa na dostarczenie internetu to jakas porażka.Ciagle... jarek NiE polecam!!!. Firma nie powinna istnieć na rynku!!! (2) Nie polecam nawet wrogowi! Obsługa fatalna. Po rozwiązaniu umowy, po czterech... Agata