ocena (1) Ja jestem bardzo zadowolona:) AlKa Stanowczo odradzam. (4) Usluge UPC internet posiadam od miesiaca i juz widze ze podpisujac umowe... Paweł C Odkrywam głęboko schowane kontakty: (1) Ogólnopolskie Biuro Obsługi Klientów 801 94 94 80 z telefonów stacjonarnych... jan
amatorszczyzna (1) ciężko sie z nimi "rozstać" .nie zauważyli że zrezygnowałem z internetu i... Zbigniew S - opinia (1) Dodzwonienie się do UPC graniczy z cudem.Kiedy wybiera się opcję pomoc... S Bye bye UPC!!! Nie wiem dlaczego jeszcze tam jestem... Ale zmieniam to juz dziś! (4) Pewnie tylko lenistwo tłumaczy to, że tkwię jeszcze w UPC... Ale zbliżają się... No mercy bandytyzm (3) po okresie trwania umowy pomocyjnej 2 letniej, konsultant stwierdzil ze w... bobo Totalna porażka (1) Szanowni państwo korzystam już chyba ponad 5 lat z usłg Solution który to... niezadowolony-gośc Multimedia SA - przykład firmy mającej klienta gdzieś (2) Moja historia z tą firmą zaczęła się dawno temu, od przeszło kilku lat mamy... Tomek Brak nadal TV Lokalnych w UPC Trojmiasto,Mamy za to TVN Warszawa.Zenada. (2) Najwiekszy operator kablowy w Trojmiescie,a nadal od dawna niema w ofercie... zxcv obsługa klienta przy ul. Czyżewskiego - SKANDAL (4) 2 dni temu byłem oddać dekoder hd po rezygnacji z usług tv i... niezadowolony klient UPC rys - opinia (2) kiedyś bylo wszystko ok ale teraz tylko liczy się kasa a nie jakosc... rys Kablówka (3) Wymieniłem swój dekoder na nowy model z możliwością nagrywania no i zaczęły... Jaroisław hmmm (2) jestem klijętem firmy multimedia polska hmm niestety kończą mi się... ROBERT DNO (2) fatalna obsługa, brak kontaktu w przypadku awarii - słowem jak działa ok, ale... g77 czeste awaria, kiebska obsluga klienta (1) ostatnia awaria trwala ponad dobe ;/ Pani mi z biura mowi, ze nikt wczesniej... klient tiwis a ja o dziwo zadowolony i nie jestem pracownikiem UPC :) (2) Jak w nagłówku , jakoś telewizji wręcz znakomita , kanały HD powalają ,... davinci Juz ich nie musze znosc (1) oferta programowa fatalna, jakosc odbioru rewelacyjana o ile przyjmiemy... mick Kompletny brak obsługi klienta - KLIENT DLA NICH NIE ISTNIEJE (4) Ich klientem można zostać bardzo szybko - wystarczy zadzwonić i już w... Leszek masakra a nie firma (1) całkowity brak profesjonalizmu. Konsultanci są bardzo niesłowni. Na pewno... Marek