Uwaga na tą firmę (1) Wszystkie negatywne opinie o nich są prawdziwe. Słaba oferta,wysokie... były klient polecam od nich neta (3) Wpisuje tu komentarz poniewaz sam szukam obecnie alternatywy dla UPC gdyz... Kastomer ... (2) NAWET PO REZYGNACJI Z KABLÓWKI JAK PŁACIŁAM 180 ZŁ.ZA KABLÓWKĘ Z INTERNETEM... N.A
Obsługa przez UPC (1) Otrzymałem w promocji propozycję szybszego internetu z 20 na 60 Mb/s i... Andrzej M. 13.03.2012 Sąd konsumencki w walce z oszukującymi nas firmami na polskim rynku. (3) Gorąco wszystkim czytającym mój wpis polecam Polubowny sąd konsumencki... Wku**iony od lat konsument Internet (3) Przedstawiciel handlowy zaproponował mi połączenie internetu po WiFi o... Władysław Jarosz Brak mi słów (1) przeczytałam wszystkie opinie i nie muszę pisać swojej, w każdej znajdzie się... kasia Beznadzieja (3) Jakość urąga godności moich oczu. Serwisant nie przybył od 8.04.09 mimo 6... Tad ... (2) ta firma naciaga swoich klientów. zmieniają ceny, zmieniają regulamin nie... IvNoire FATALNIE! (2) Ludzie, Tiwis to jakiś żart! w dodatku DROGI i mało smaczny... Mam wykupione... Gośka Twis internet (1) Ja uwazam ze Tiwis jest ok przynajmniej sam net.Dziala be awarii. Guderskiego telewizja (1) Witam, chciałem zapytać jaką polecacie lokalną telewizję, chodzi mi o sygnał... Jacek .. (1) nie ma w naszym kraju większych ...., płaciłem za określoną prędkość a nigdy... Andrzej Canał + (1) Witam serdecznie chciałem stanowczo odradzis jakikolwiek kontak z UPC .... MP Ogólna opinia (1) Telewizja; programy z zakłóceniami tzw; mory,śnieżenia na różnych... Irena Krzos-Zabłocka Słabo, nie polecam (3) Bardzo słaba jakość sygnału telewizyjnego, ceny zdecydowanie za wysokie.... radwoj lipa (1) nie chce mi się nawet pisać, dołączam się do wszystkich niepochlebnych... królewskie wzgórze Najgorsza telewizja kablowa z dostępnych na rynku. (1) Ciągłe problemy z awaryjnością.W programach nie ma głosu,bądż w ogóle... Stanisław Piotrowski BM - opinia (1) bardzo wysoki abonament, oferta programowa mało atrakcyjna wręcz mizerna ,... BM Tragiczna jakość usług (1) Usługa internetowa fatalna -szybkość internetu niezgodna z ofertą-praktycznie... Kowalska