Burdel (1) Przeniesienie usługi z jednej lokalizacji na druga. Tragedia. Nikt nic nie... XXX nie polecam (1) Internetu nie polecam nikomu, codziennie od ponad miesiąca nie mam prędkości... Rafał Polecam.! (1) Solidna i profesjonalna usługa. Polecam! Christian
niezadowolony - opinia (2) Serdecznie odradzam. Od dwoch miesiecy srednio dwa razy w tygodniu brak... niezadowolony Żenada (1) Miałem internet w Biall i było ok, Vectra żenada, co dzień praktycznie braki... Krzysiek Kara za zerwanie umowy (2) Odpowiedź panienki z Biura Obsługi klienta - każdy abonent ma inną karę. Czesław Chamstwo - brak kultury - niekompetencja (3) Chamstwem - nazywam rozłączenie się pracownika Vectry, którego zapytałem o... Abonent DNO!!! I KIBEL!!!! (2) NIGDY W ŻYCIU WIECEJ VECTRY!!!!! Każdemu odradzam.Może warto zainteresować... Klient Vectry Żenada (3) Co chwile problem z dostarczaniem usług! Kilka razy w tygodniu usterka. W... Łukasz tragedia totalna (1) Najgorszy operator w trojmiescie. Hamstwo tylko brać kasę a od siebie nic. przemas Tragedia (1) Ciagly brak internetu. Porazka. Seru Kończę z Vectrą (1) Od lipca mam Vectrą w wyniku połączenia EiA a Gd.Chełmie. Wtedy "chodziło"... Andrzej Jażdżewski Gdańsk TV vectra to dno jakich mało nie polecam nikomu (1) mam vectrę prawie dwa lata i mam z nią ciągłe kłopoty.kilka razy dziennie mam... hans beznadziejny operator (1) Witam pełna amatorszczyzna i brak kompetęcji nie ma możliwości kontaktu... MIREK w obronie Pani z BOK na Morenie (1) Po przejrzeniu opinii poniżej oraz niefortunnym kontakcie z niekompetentną... Kasia Obsługa w Gdańsku Morenie katastrofa (1) Jeżeli ktoś potrzebuje skorzystać z biura obsługi musi poświęcić koło 2godz.... Joanna Kompletne DNO (1) Posiadamy z tej firmy internet od roku czasu. I przez cały ten rok mieliśmy... Jacek piotr-opinia (1) Chciałbym podziękować Pani Julicie Hinz za szybkie i skuteczne rozwiązanie... Piotr Pasterna -Zabrze kiepska obsluga i kontakt. (1) Bardzo nie mila obsluga. Na miejscu nie mozna niczego zalatwic- odsylaja do... M Polecam (1) Szybko sprawnie i niedrogo ;) jestem zadowolona . Beata