Likwidacja TEMIDABIS (1) Witam. W moim imieniu firma TEMIDABIS złożyła do Sądu stosowne dokumenty w... MarcinG. nie polecam (1) Witam, skierowałam moją sprawę do firmy ok. roku temu, niestety nie... Mika skutecznie i przystępne ceny (1) Jesteśmy zadowoleni. Na należne pieniądze trzeba było co prawda trochę... Bartosz
Firma profesjonalna (1) Sprawę skierowałem niedawno. Już po kilku dniach dostałem informację i... JUREK szybko działają (1) Polecam bo w ciągu tygodnia po skierowaniu do nich sprawy pieniądze miałem na... Ziemowit warto skorzystać z ich pomocy (1) Sprawę przekazałem do tego Biura, a efekt spłaty przez dłużnika nastąpił... czesiek można polecić (2) Jeżeli chodzi o odzyskanie długów to sądzę, że można śmiało skorzystać z ich... Bogna załatwili tanio (1) Tanio zapłaciłem a odzyskałem pieniądze, Będę ich polecał swoim znajomym Witold temida (5) nie zgadzam się z opinią ponieważ od lat wspołpracuję z nimi i naprawdę nie... Danka Ja rowniez nie polecam (1) Tydzien temu jakas pani dzwonila i nagle sobie przypomnieli ze rok temu dalam... klientka OGÓLNA NIEKOMPETENCJA ! Odradzam !!! (3) Firma "Temida-Bis" nie ma żadnego profesjonalizmu - nawet bez... Niezadowolona POLECAM (2) Polecam Temidę ponieważ szybko i sprawnie wyegzekwowali należność od mojego... Anna Dobra firma (3) Według mnie firma TemidaBis jest bardzo dobrą firmą,szybko realizują... Marek windykacja (1) Polecam... złożone zlecenia szybko zostały wyegzekwowane ,miła obsługa , tacho Temida (1) nie zgadzam sie z opisana opinia na temat tej firmy,ponieważ od lat... Tacho TEMIDA BIS windykacja (1) Jestem zaskoczony, że załatwili moją sprawę w miarę tanio i szybko. Dłużnik... Bogdan Amatorzy (2) Nic nie załatfili i zgubili sądowy nakaz jaki im daliśmy w 2010 roku do... Piotr Nie polecam (1) Olewają klienta. P. Janusz obiecuje, że oddzwoni jak tylko sprawdzi co się... Gosia