Tenis stołowy

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Tenis stołowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gra

A ile kosztują treningi ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gre

2,5zł od głowy;) zapraszam daj znać;)

Re: Gre

jest ktoś chętny do grania? gdzie można wynająć po 2,5zł?

Witam. Czy to ogłoszenie jest nadal aktualne? Pytam, ponieważ kilka lat temu grałem na Zaspie i chciałbym wrócić do tego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gra

Cześć Damian .

To ja Olaf też byłbym zainteresowany i żeby dobrze się nauczyć grać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

gra

a tak żeby z paroma znajomymi przyjść pograć...można wynająć stół??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: gra

Kiedyś kilka razy grywałem w XII LO na Żabiance. Tam mieli 4 stoły obok siebie. Umawialiśmy się w kilku znajomych i graliśmy praktycznie każdy z każdym. Jeżeli ktoś by się podjął tematu i zrobił cykliczną rezerwację to na pewno znaleźliby się chętni. Być może za każdym razem w trochę innym składzie, ale jednak. Wiadomo, nie każdemu zawsze będzie pasowało.

Tutaj byśmy mogli się umawiać. Kwestia dnia, godziny, czy raz na tydzień, czy raz na dwa tygodnie, ile stołów, ile osób.

np. co drugi czwartek, 18.00 - 20.00, 2 stoły (5 osób, będziemy się wymieniać przy stole tak, aby jeden odpoczywał, poza tym pięciu to dobra opcja, jakby komuś coś nagle wypadło, więc pozostanie czterech). Można sobie robić takie turnieje.

Jednak jak mówiłem, musi się znaleźć chętny, ja niestety mam nadmiar obowiązków, także tych związanych ze sportem i organizacją mojej drużyny piłkarskiej.

Piotr, lat 30
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mozna

tylko trzeba wszesniej zarezerwowac stol
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gra .

Aha , i wtedy na ile ? na cały dzień ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Gra .

Witam, również byłbym chętny do pogrania w tenisa. Nie wiem ile stołów można wynająć, ale można by w 4 osoby potrenować i zmieniać się w czasie treningów.

Re: Gra .

Cześć,
Ja z chęcią pogram z kimś w tenisa stołowego. Granie typowo rekreacyjne, bo jestem raczej słaby, ale jakoś tam przebijałem piłeczkę kiedyś. Chętnych proszę na kontakt: przem.pg(małpa)gmail.com

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Karnet do oddania (9 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...