cześć, jestem 20 letnim chłopakiem chętnie zagram w tenisa, nigdy nie grałem ale chciałbym się nauczyć, ogólnie jestem wysportowany. Jeżeli jesteś zainteresowany to czekam na więcej info
Mam 21 lat i również nigdy nie grałem w tenisa (nie licząc stołowego). Od pewnego czasu noszę się z zamiarem nauki. Najchętniej pograłbym w okolicach Przymorza.
Jeśli ktoś zainteresowany: matmh@wp.pl
Hejka, tez bym była chętna od czasu do czasu popykać w tenisa, jestem z Redy a tutaj już kort jest, na którym jeszcze nie byłam, kiedyś styczność z tenisem miałam i dobrze mi szło i na pewno tego się nie zapomina:] lat 25
Shalom.Ja również jestem chętny pograć w tenisa ziemnego :) Od czasu do czasu grywałem w tenisa,ale od kiedy studiuję w Trójmieście to za bardzo nie mam z kim zagrać :D Lat 20
Przyłączam się do tematu - szukam osoby bez względu na płeć i wiek z Gdyni, która miałaby chęć pograć w tenisa 2-3 x w tygodniu na terenie Gdyni. Dni i godziny do ustalenia.
Mam 31 lat i kilka lekcji tenisa za sobą, oczywiście poziom początkujący z chęcią nauczenia się płynnej gry :)