Tenis ziemny

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Tenis ziemny
Witam szukam partnera/partnerki do gry w Tenisa ziemnego na terenie trójmiasta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

gra w tenisa

cześć, jestem 20 letnim chłopakiem chętnie zagram w tenisa, nigdy nie grałem ale chciałbym się nauczyć, ogólnie jestem wysportowany. Jeżeli jesteś zainteresowany to czekam na więcej info

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jaki poziom ?
Chętnie bym pograła, przypomniała sobie kiedyś grałam jakieś pół roku.

Re: Tenis ziemny

Mam 21 lat i również nigdy nie grałem w tenisa (nie licząc stołowego). Od pewnego czasu noszę się z zamiarem nauki. Najchętniej pograłbym w okolicach Przymorza.
Jeśli ktoś zainteresowany: matmh@wp.pl

Pozdrawiam

Hejka, tez bym była chętna od czasu do czasu popykać w tenisa, jestem z Redy a tutaj już kort jest, na którym jeszcze nie byłam, kiedyś styczność z tenisem miałam i dobrze mi szło i na pewno tego się nie zapomina:] lat 25

Re: Tenis ziemny

Shalom.Ja również jestem chętny pograć w tenisa ziemnego :) Od czasu do czasu grywałem w tenisa,ale od kiedy studiuję w Trójmieście to za bardzo nie mam z kim zagrać :D Lat 20

Tenis ziemny w Gdyni od zaraz ;)

Przyłączam się do tematu - szukam osoby bez względu na płeć i wiek z Gdyni, która miałaby chęć pograć w tenisa 2-3 x w tygodniu na terenie Gdyni. Dni i godziny do ustalenia.
Mam 31 lat i kilka lekcji tenisa za sobą, oczywiście poziom początkujący z chęcią nauczenia się płynnej gry :)

Mój mail: lukasz31gdy@gmail.com

Inne tematy z forum

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (52 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....

GKS Wybrzeże (6 odpowiedzi)

Jutro jest bardzo ważny mecz dla gdańskiego Wybrzeża.Przyjdźcie tłumnie na stadion.Nie musicie...

Fitness i siłownia - gdzie? (9 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...