Firma AntyWindyk , to najlepsza i najskuteczniejsza Firma Prawnicza jaką przypadkowo udało mi się spotkać w swoim życiu. W momencie bardzo dla mnie i mojego męża bardzo ciężkim, z powodu nagłej, nieprzewidzianej, ciężkiej choroby męża, w dodatku z dużymi długami zaciągniętymi w Getin Banku na działalność gospodarczą, których wówczas nie byliśmy w stanie spłacać. Zadłużenie przejął komornik i zajął mężowi niską rentę chorobą, Państwo Prawnicy z Firmy AntyWindyk zajęli się naszą sprawą, doprowadzili do zaprzestania egzekucji komorniczej, a nawet do zwrotu już wyegzekwowanej kwoty. Naszą sprawę skierowali do Sądu i co najważniejsze ją wygrali. Jesteśmy im niezmiernie wdzięczni. Ich usługi gorąco polecamy każdemu , kto ma do czynienia z komornikiem lub nakazem zapłaty z sądu. Prawnicy z Firmy AntyWindyk to profesjonalni, solidni i godni polecenia ludzie. Na pewno nie zawiodą, są bardzo rzetelni i dostępni o każdej porze dnia, a nawet wieczór. Serdecznie jeszcze raz dziękuję szczególnie Panu Krzysztofowi i Pani Martynie.