Termika - Klimatyzacja wentylacja - Opinie

Witam,szukam jakis wiadomosci na temat pracy w tej firmie.Dostalem propozycje pracy u nich i szukam jakich wiadomosci na stanowisku elektromonter wentylacji klimatyzacji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Termika - Klimatyzacja wentylacja - Opinie

Mój mąż tam pracował i to była najgorsza praca w jego życiu, wolał wrócić na budowę niż tam pracować. żeby zarobić ok. 2000 tys trzeba duuzo godzin wyrobić a i tak kantują na czym się da. Odradzam, poza tym często są delegacje i też nie jakos super płatne. Dobrze się zastanów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dokładnie pracownik ma myslec za wszystkich zero organiacji przebieralem sie na budowie ... i stawka inna niz miala byc... porozumienie sie z panem krystianem z dzilu wentylacji to masakra
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sprawdź ofertę http://www.katalogseo.org.pl/kanalowe-systemy-wentylacyjne/ na pewno będziesz zadowolony.

Pracowałem u nich 3 miesiące, musiałem tyle przepracować by oddano mi pieniądze które zapłaciłem za obowiązkowe badania lekarskie (460 zł) stanowczo odradzam. Zostałem wrobiony, po pierwszej rozmowie zapewniano mnie że będę zarabiać 3k. Zrobiłem rzeczone badania po czym przyszło mi rozmawiać z panem Krystianem który powiedział że więcej jak 12 zl/h mi nie da i że powinienem się cieszyć z tego jak szczerbaty do sera, wielkie dzięki ty skur...czybyku. Ciuchy BHP skandalicznej jakości dla świerzych (hierarchia musi być) - cerata i buty za 40 zł. Nie ma czym pracowac, głupiej wiertarki nie można się doprosić. Firma tylko dla partaczy i zgorzkniałych dziadków.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Miałem styczność (na szczęście krótką) z tą firmą i także nie polecam. Siedziba wybudowana z rozmachem ale to tylko zachęcająca fasada.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyli Fikcja nadal wiadomo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kupiłem http://pro-mac.pl/sprawdzona-i-niezawodna-klimatyzacja-gree/ według mnie bardzo dobry wybór.

Inne tematy z forum

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Życie za granicą to też nie bajka... (46 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

praca z otto w holandii (47 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...