MASÓWKA (1) NIe polecam do rozliczeń podatkowych! wrecz zachecam do omijania... zero... Szumi zdecydowanie nie polecam (1) moje rozliczenie była zdecydowanie niższe niż powinno być Marcin Lichoń Gorąco polecam! (1) Tłumaczenia przysięgłe z języka polskiego na francuski wykonane ekspresowo i... Zuzanna
Tłumaczenia przysięgłe dokumentów: j.polski na j.francuski ,j.francuski na j.polski (1) Wielokrotnie korzystałam z usług tłumacza przysięgłego języka francuskiego,... Zleceniodawca polecam (1) Biuro wykonuje profesjonalne tłumaczenia rzetelnie i na czas. Jako firma... Łukasz Tłumaczenie (1) Całość uslugi jak i kontakt oceniam jak najbardziej pozytywnie. Bardzo... Michalina Polecam (1) Jak zawsze terminowo i przystępnie cenowo. Roman Szybkie i elastyczna obsługa (1) Tu klient jest najważniejszy. Wszystko dopilnowane i na czas. Oraz... Pawel Mucha polecam (1) jestem bardzo zadowolony, szybko i bez problemu zarejestrowane auto Polecam daniel Polecam !! (1) Fachowe doradztwo, szybki czas realizacji. Konkurencyjne ceny . Polecam! Buli King - opinia (1) Szybko, sprawnie. Polecam serdecznie!!! Pełen profesjonalizm King Szybko i dobrze (1) Zostalam mile zaskoczona profesjonalnym poziomem uslugi jak i szybkoscia... Tlumaczenie z angielskiego tłumaczenie niedokładne (1) w ważnym dokumencie sądowym, Pani tłumacz pomyliła się w drugim imieniu,... Katarzyna Profesjonalnie, niedrogo, na czas (1) Z usług tłumaczeniowych przysięgłych pisemnych i ustnych Pani Ewy korzystam... Barbara P. Profesjonalnie (1) Korzystam od lat. Nigdy się nie zawiodłem Piotr Super obsluga (1) Polecam, 100% skuteczności, cena bardzo przystępna, realizacja w tym samym... Ola Polecam!! (1) Szybka realizacja tłumaczeń. Konkurencyjne ceny. Polecam! Jakub Jak najbardziej polecam biuro tłumaczeń "Izabela" (1) Polecam to biuro tłumaczeń. Nigdy nie miałem problemu w kontakcie. Zawsze... Radosław Hałuniewicz Dziękuje za sprostanie nie łatwemu tłumaczeniu . POLECAM‼️ (2) Pani Noro Dziękuje ‼️ Dziękuje , ze szybki czas realizacji 60 trudnych stron... Malwina tłumaczenia rewelacja (1) Korzystałam z tłumaczeń dokumentów samochodowych. Terminy krótkie i... Basia