To co na fotce dla faceta

To co na fotce dla faceta
TE CUKIERECZKI NIE SA DO JEDZENIA JUZ.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie musisz jej od razu wyzywać.

Może komuś sie spodobaja takie stringi i bedzie chciał w nich pujść na plaże xd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

chyba jakiś idiota poszedłby na plażę w gaciach z cukierków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a w wodzie by mu się rozpuściły i wyjdzie z gołymi jajami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

fuj

Prostactwo nie zna granic!!! Tylko madra polka takie cos wymisli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

wstyd

to jest wstrętne, jakis facet miał to na jajach a teraz ty chcesz to oddać, kobieto ty naprawdę powinnaś się leczyć, widzę, że to nie pierwsze twoje głupie ogłoszenie, zawsze oddajesz jakieś śmieci i tylko maila zmieniasz, idz do doktora!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

STRINGI BORATA

szkoda ze nie masz stringuw borata bo chętnie bym sie w takich wybrał na miasto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze lubi igraszki ? co wy nie lubicie ?

pewnie same macie na chacie ze 2 worki takich gaci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

pewnie i tak ale kto założy takie używane, może baba je lizała a facet się na nie ........ fuj ochyda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

uderz w stół a nożyce się odezwą...

to wy macie kosmate myśli skoro wnioskujecie, że używane, chociaż nigdzie nie napisała, że ktoś je nosił. Moim zdaniem po prostu skończył się termin przydatności do spożycia i tyle. Przecież zrobione są z cukierków, a skoro przeterminowane, to już nie do jedzenia. Jesteście bandą niedomyślnych deb..li. Śmiać mi się z was chce!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Popieram

Ja tez uważam, że są po terminie przydatności do spożycia, a ci wszyscy, którzy w swojej wyobraźni zobaczyli że używane, opryskane sp.. i inne takie jak wpisywano to powyżej, sami mają nierówno pod deklem i są prostakami. Pewnie był to jakiś pikantny prezent od kumpelek na wieczór panieński i nigdy nie został użyty. Ale jesteście poje...ni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

WYJAŚNIAM...

Te majtki dostał mój chłopak na osiemnastkę od kolegów. Ale nas nie bardzo bawią takie gadżety. Nigdy nie używane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Termin przydatności im się skończył ok pół roku temu, tak jak już niektórzy się domyślili. Nie wiem czemu wywołało to w waszych wpisach taką fale słownej agresji?! Puknijcie się w czoło co wam do głowy przyszło.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2