To jest prawdziwy weterynarz z powołania

Bardzo doświadczony weterynarz. Wystarczy że spojrzy na psa i mówi co mu jest - jeszcze nigdy sie nie mylił odkąd jeździmy do niego, a trafiliśmy tam z polecenia. Leczy psa szybko, skutecznie i nie bierze wynagrodzenia za samo przekroczenie progu gabinetu. Porozmawia, doradzi - takich weterynarzy nie jest wielu. Polecam szczerze. Karol L. i suczka Finka (Labradorka).
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: To jest prawdziwy weterynarz z powołania

Zgadzam się w pełni! To bardzo dobry lekarz zwierzaków. Prowadzi mojego już 3 psiaka i kocura. nigdy się nie zawiodłam, doskonały w kontakcie ze zwierzami i z ludźmi. Jeszcze kilka lat temu miał mało reprezentacyjny gabinet, ale wiedziałam że wygląd poczekalni jest najmniej ważny, liczy się doświadczenie i podejście a to dr Pobłocki posiada w 100%. Weterynarz z prawdziwego zdarzenia. Nie zdziera z właścicieli zwierzaków- ceny ma bardzo konkurencyjne. Obecnie gabinet pięknieje a i ma do pomocy już swojego zastępcę- zapowiadającego się na równie dobrego specjalistę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: To jest prawdziwy weterynarz z powołania

Mam takie samo zdanie. Weterynarz ten jest z powołania a na dodatek można do niego przyjechać o kazdej porze dnia i nocy nigdy nie odmówi pomocy. Chociaż jestem z Żelistrzewa to dojeżdżam z moim pieskiem do Kosakowa;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0