To już nie jest pani mieszkanie

Opinie do artykułu: To już nie jest pani mieszkanie.

Pani Beata była współnajemcą mieszkania komunalnego, które bez jej wiedzy sprzedano drugiemu najemcy - jej byłemu mężowi. Dowiedziała się o tym od policji, która interweniowała, gdy kobieta próbowała wejść do lokalu, w którym cały czas jest zameldowana.

W 1999 r. pani Beata wprowadziła się wraz z mężem do komunalnej kawalerki przy ul. PCK w Brzeźnie. Oboje mieli status współnajemców.

Problemy mieszkaniowe naszej czytelniczki zaczęły się - jak to często bywa - wraz z rozwodem, ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ojciec z dzieckiem

ty się zaciąłeś czy co???a poza tym rusz dupę do dziecka może ono coś chce a nie siedzisz przed kompem i z mozołem piszesz jeden slogan

ojciec z dzieckiem

no i zastanów się czy ona miałaby z kim zostawić swoje dziecko??bo nie każda babcia jest chętna

ojciec dziecka

no wielkie dzięki, że nie karzesz...bo już sie zaczęłam bać! i szczerze mówiąc jeśli masz rzucać puste frazesy w stylu "rusz dupę do roboty" to sobie daruj

Ja

jej karzę jechać to jedna z opcji albo będziemy żyć albo patrzę na dziecko jak mi je odbierają nie mam mieszkania itd.....
Fajna perspektywa

Brawo babasia28

a na co te nasze podatki ida??? do kieszeni tych wyzej...

ojciec dziecka

Taaaak...wyjechać zagranicę, zostawić dziecko babci bo komu innemu to jest najlepsze rozwiązanie!!!!!a jaki to będzie miało wpływ na dziecko to już mniej ważne! najważniejsze nic nie chcieć od panstwa, później rośnie dziecko opuszczone przez ojca i przez matkę bo ta musi zarobić kasę!!niesamowity pomysł jak na to wpadłeś???

zamiast prosić

to może brać sprawę w swoje ręce praca jest jeśli nie tu to w U.E.i takie tematy jestem sama jest mi źle to poprostu jest żenua pracuję dziecko to widuję w dzień jak jest weekend.Denerwuje mnie temat tak prostaci do rozwiązania dość siedzenia na dupie Beata do pracy!

To fszystko przez ten PIS

U nas w platwormie nie zabierają mieszkań, tylko je dają. O!

ojciec z dzieckiem

a co ty taki cięty jesteś na tą kobietę???widać twoja dała ci popalić a teraz wszystkie masz za łajzy...

w jej zawodzie nie trzeba ,tylko checi,a nie wyjebka

Beata weź się do pracy

Praca nie boli tylko trzeba wcześnie wstawać

NIE -dajmy jej socjal

wyborcy pisu, wyganiajacy p. Beate do "roboty", zrobcie sobie dzieci, rozwiedzcie sie z mezem - pewnie draniem, wezcie mieszkanie na kredyt, no i idzie do "roboty", tak wasze panstwo SOLIDARNE sie emanuje??
gdzie opieka nad slabszymi, pokrzywdzonymi przez los?
nie kazdy musi emigrowac, tu jest jej ojczyzna, tu ma prawo wychowywac jej nowego obywatela, zakichani "patrioci" z wolski!!

Powodzenia Beatko!!!
Ucaluj malenstwo.

takie nasze durne prawo

rok temu mialam sprawe z nieproszonym lokatorem w moim wlasnym mieszkaniu.lokator ow (matka z dzieckiem, ja tez jestem matka malego dziecka), twierdzil ze mieszkanie nalezy do niego, choc w akcie notarialnym czarno na bialym widnieje moje i tylko moje nazwisko. Oczywiscie wygralam. z tym ze jest jedno ale: sad pozwolil jej mieszkac z dzieckiem(od ponad roku mieszka z nimi jej konkubin) do czasu otrzymania przez gmine lokum socjalnego. i tak sobie mieszkaja do dzis, nie placa rachunkow, a wszystkie dlugi ida na mnie. Kasy nie sciagne, bo to jest "samotnie" wychowujaca matka. Jak jej odcielam prad to poszla do sadu. Sad nakazal mi wlaczyc prad jej placic. placi , ale tylko za prad, a co z reszta??a ja sie tulam i wynajmuje od ludzi mieszkania, zamiast mieszkac w swoim. Gdzie tu sprawiedliwaść??

cała prawda o Beacie F.

jaka prawda jest nie każdy widzi, bo nie każdy jest na tyle wtajemniczony, żeby wiedzieć że w chwili obecnej Pani Beatka mieszka w mieszkaniu swojej siostry - rodzice kupili im m3 na Morenie - 66m2. Prawda jest taka, że Pani Beatce żal dupsko ściska, że mieszkanie do wykupu otrzymał ex-mąż i skorzystał z prawa pierwokupu. Cala sprawa jest wyssana z palca i przejaskrawiona. Pani Beatko, niech Pani nie lata po tv i innych mediach bo robi sobie pani wstyd wśrod znajomych...

Beatko weź sie do pracy

i zapracuj na własne mieszkanie. 90% Gdańszczan samemu zapracowało na własne M. Gdzie wówczas byłaś kiedy Twój luby wykupywał mieszkanko?

wierzę w prawdę!

Becia tak trzymaj. walcz o swoje
cieszę się ze mam taką koleżankę, która mimo potyczek nie poddaje sie i idzie do przodu
TAK TRZYMAJ!!!
buziaki Becia