To już nie jest pani mieszkanie

Opinie do artykułu: To już nie jest pani mieszkanie.

Pani Beata była współnajemcą mieszkania komunalnego, które bez jej wiedzy sprzedano drugiemu najemcy - jej byłemu mężowi. Dowiedziała się o tym od policji, która interweniowała, gdy kobieta próbowała wejść do lokalu, w którym cały czas jest zameldowana.

W 1999 r. pani Beata wprowadziła się wraz z mężem do komunalnej kawalerki przy ul. PCK w Brzeźnie. Oboje mieli status współnajemców.

Problemy mieszkaniowe naszej czytelniczki zaczęły się - jak to często bywa - wraz z rozwodem, ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i bardzo dobrze

Socjalne państwo PISu to bezsens. Dlaczego ktoś ma mieszkać za darmo, a inni płacą po 200 tys za mieszkanie. Trzeba sie brać do roboty !!! a nie żebrać aby mieć mieszkanie z naszych podatków, w ten sposób kraju nigdy nie bedzie na nic stać bo będzie utrzymywać ofiary losu które oczekują mieszkania, jedzenia, zasiłków itp

do roboty!

czekaj tatka latka :P

To jak to jest ???????????

Pani Beata pisze że nie mogła żyć pod jednym dachem z byłym mężem a dalej pisze ,że on nie mieszkał tylko mieszkał w Stanach !!!!!! Nigdy bym nie opuściła mieszkania gdyby moj były mąż wyjechał; jaka jest prawda ?
Poprostu należałoby zabrać to mieszkanie tym,którzy w nim nie mieszkają a przydzielić następnej osobie z listy oczekującej na mieszkanie.Przecież nas tyle czeka i ciągle słyszę ,że mieszkań brakuje .A gdyby ktos zawiadomił,że mieszkanie stoi puste i nikt nie mieszka ,nie doszłoby do takiej sytuacji.

I to jak rozumiem

wyklucza mnie z grona ludzi kulturalnych, ynteligentnych z tolerancyjnych list Michniko-Edelmanów.

BYNAJMNIEJ NIE BEDZIE SIE MUSIAL ZA MNIE WSTYDZIC

Moby Dick

Ja nie jestem na niczyim garnuszku, sam na siebie zarabiam (i to nie tylko na siebie), znam języki obce, potrafię się wypowiedzieć na tematy kulturalne a komunę pamiętam jak najbardziej.
Tylko ...ups... wolę PiS od PO.

zapewne jestes wydajny w swoim dzialaniu,tyle lat i na dorobku m3 na brzeznie GRATULUJE

nic nie wiemy o twoim wychowaniu kotku:-)
może tak być, że właśnie wychowujesz bandziora:-)
nieprawdaż?

no i na mój melanż, ma sie rozumieć:-)
liczy się nie sama praca, ale wydajność:-)

urodzic to dopiero poczatek,do wychowania jeszcze troche jej brakuje,na razie nie robi tego najlepiej,proszac sie o laski i siedzac z zalozonymi rekoma

to pracuj więcej:-)
na mnie i panią beatę:-)

Gallux

do kogo ta mowa, toz połowa z piszących tu zielonego pojecia nie ma o komunie.
Sami mądrzy na forum i pewnie na garnuszku u rodziców, bogole,filozofowie i wspólczujacy ludzkiej niedoli.
Czytając co piszecie widac co z was "wyłazi".
Oj ludzie,przykro czytac wasze posty.

ten melanz to ci chyba zaszkodzil Gallu,kto pozbawia ja praw ,jakie k***a mleko ,puszki ,czarnobyl ,co ty porownujesz,nikt nie chce jej niczego zabierac tylko zmotywowac do pracy ,

1986 to w ogóle był dziwny rok
jak w kwietniu pierdutnął czarnobyl, to znikło z półek mleko dla niemowląt pozostało tylko zwykłe "niebieskie"
te dla noworodków dostawało się w kościółku
jedno opakowanie (2 litry) na osobe
i znowuż te korowody rodzinne z tym, że beze mnie, bo ja źle się czuje w kościelnych klimatach
mleko było duńskie, z darów, i do dziś mam puszke w którą było pakowane...

pamietam takich świętoszków z okresu Wielkiej Bryndzy datującego się na lata 1986 (narodziny córki) a 1990
żeby kupić soczki dla dzidzi moja mama siora ja i ciężarna zona stalismy od 4 rano w kolejce we wrzeszczu
zdarzały się osoby próbujące szturchnieciem sprawdzić czy ciąża żony nie jest przypadkiem sztuczna:-)
oj ludzie ludzie oj oj
stereotypowo powinieniem w tym miejscu zyczyć wam losu beaty
strasznie sie wzbogaci i potwornie was okradnie kiedy dostanie prawo do lokalu. co?
skoro tak twierdzicie, to proszę uzasadnijcie to:-)
wskażcie i wykażcie gdzie i ile dopłacacie? może da sie te sume jakoś spłacić:-)

lepiej siedziec na dupie w domu ,czytac forum,i nic nie zarobic ,faktycznie mniej zenujace

.......

ja tez czytam z odraza opinie skaczacych na dziewczyne i galluxa pseudoinetelektualistow.
tu nie chodzi o to czyje jest to dziecko, jaka ona jest.a tym bardziej jak wyglada.
problem jest w tym jak ja potraktowana

przecież piszą to skończone kołtuny
mi w trakcie rozwodu pani sędzia udzieliła pewnej dość znaczącej informacji
matka może być nawet k***a, ale to nie jest jeszcze powód żeby ją pozbawić praw rodzicielskich
a tutaj czytam, że to nierób, cwaniara, kuta na cztery łapy itd
póki co to mieszka u rodziców, a współmałżonek wykupiwszy z naruszeniem przepisów mieszkanie hula po USA
nie wnikam czyje jest dziecko wy kobyle parchy, bo to nie był przydział na dziecko tylko na oboje małżonków to raz, a poza tym zajmijcie sie swoim durnym żywocikiem....