To już nie jest pani mieszkanie

Opinie do artykułu: To już nie jest pani mieszkanie.

Pani Beata była współnajemcą mieszkania komunalnego, które bez jej wiedzy sprzedano drugiemu najemcy - jej byłemu mężowi. Dowiedziała się o tym od policji, która interweniowała, gdy kobieta próbowała wejść do lokalu, w którym cały czas jest zameldowana.

W 1999 r. pani Beata wprowadziła się wraz z mężem do komunalnej kawalerki przy ul. PCK w Brzeźnie. Oboje mieli status współnajemców.

Problemy mieszkaniowe naszej czytelniczki zaczęły się - jak to często bywa - wraz z rozwodem, ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ty UPR
analfabeta, to osoba nie umiejąca czytać i pisać:-)
zaś osoba, która tak mówi, to ignorant, neptyk, paparuch i szkocka bryndza:-)
tu można mówić o poprawności gramatycznej
masz racje
lepszy wróbel w garści niż gołąbek na dachu, ale to nie czyni kogoś analfabetą.....

Myślący

I jakie są twoje przypuszczenia?Pewnie Beacie trza załatwic lokuk kasy "S" i za robotęniwe musi się brać to pachnie jak sobecka dziurawe kondomy i mnoga dzieci.

Sławku, GDZIE TY ŻYJESZ????

Co za bzdury piszesz o kosztach mieszkania? Kto tu kogo utrzymuje? Ja za 35 m kw. płacę czynsz 435 zł. TO JEST TANIO!!!!?!?!? To jest najdroższy czynsz w mieście. To MIASTO zarabia. Nikt mi nie dopłaca? We wszystkich spółdzielniach i masz dużo taniej. Moj drogi to uczciwi mieszkańcy płacący regularnie czynsze utrzymuja tych co nie płaca (z różnych powodów) a nie reszta mieszkańcow Miasta. Nie pisz bzdur.

widzę, że macie bujną ale i chorą wyobraźnię:-)
u mnie może mieszkać tylko jedna osoba czyli ja:-)
i kotek imieniem felicja
beata to znaczy święta, wiem bo znałem jedną beate:-)
beaty i marty to kobiety o wielkim sercu...

Ojciec z dzieckiem...

Bredzisz, też jestem ojcem z dzieckiem...

tu w gdańsku wiceprezydent zastepuje komornika i wyroki sądowe
przykład idzie z góry
przykład i przyzwolenie??

wyprzedze galuxa

Ja proponuje Beatce emigracje do Szwecji.Po co jej to brzydkie mieszkanie?

"może ubiegać się o wynajęcie innego lokalu komunalnego"

Też mogę się ubiegać: o lokal socjalny, komunalny, własny, wygrany milion w totka a nawet o fotel prezydenta.

czy coś z tego urzędniczego wyjaśnienia wynika?

kurski jest moim idolem:-)
lepszy cały kurski jak pchniety możem mikke
myszka mikkemause:-)

czyli lepiej się sprzedawać!!

to twoje życiowe motto chyba galluksie drogi. właśnie Ty i Tobie podobni zamienili politykę na polytyke... Ciekawe czy masz cos wspólnego z Kurskim wg Twich para,metrów, powinien on być Twoim ideałem... W końcu to polityk skuteczny, zmieniający poglądy stosunkowo często a do tego skuteczny. Oby więcej takuich tak mam to rozumieć Galluksie? idź spać,dziadku, demencja starcza siadła ci na mózg

"być kanapową partią ale mieć swoje zdanie"

kolejna bzdura i nonsens
partią się jest po to żeby zdobyć władzę i wprowadzić w czyn swój program
siedzieć na kanapie ze swoim zdaniem, to można na prywatce u panny lali.....

Państwo musi być ostoją prawa inaczej nie ma sensu aby je utrzymywać!

"...CZŁOWIEK TO BRZMI DUMNIE..." ale trzeba umieć być człowiekiem. Na miano człowieka, trzeba sobie zapracować...

nie mój drogi galluksie, dostał więcej niz major

jak nie potrafisz czytać wyników wyborów to ich nie komentuj...i lepiej być kanapową partią ale mieć swoje zdanie, niż taka polityczną k* jak np. psl...

Do pracy

Może poprostu weźmiecie się do pracy bo zaczynacie pisac głupoty a jak już piszecie to proszę o sensowne wypowiedzi dotyczące naszych urzędów i skorumpowanych pracowników ,którzy śliną się jak słyszą szelest kopert >>> Frajerstwo

ty UPR
o lokalach komunalnych nie decyduje UPR tylko ustawa o gminach saska pierdoło
poza tym powoływanie sie na kanapowo-buduarową partyjke zakrawa na nonsens lub uwiąd mózgu piszącego
w wawie twój wódz dostał tyle ile major:-)

Biedaczka (TRZEBA WALCZYĆ O SWOJE)

Trzeba pilnować swoich interesów. I tak kobiety mają więcej praw przed sądem (nie wiem dlaczego) Znam wielu, których kobiety oskubały ze wszystkiego. A TYM RAZEM JEST INACZEJ. I nie wierzcie jakiemuś DZIENIKARZYNIE bo nie znamy racji drugiej strony (faceta).. . A dziennikarzyna ma dobry temat bo o czym tu pisać, wybory się skończyły, kaczkowy temat się znudził ... A do Pani z obrazka NIE TRZEBA BYŁO SIĘ WYPROWADZAĆ DO MAMUSI?

??

Nie mam dysleksji i dyskopatii i dyskoplazmy ale źle się czuję jak biedulka skarży się jak ją zrolowano.Kobieto matko POLKO!weź się za pracę jeśli masz za mało czeka praca w U.K.

majek do szkoły

naucz się pisać cymbale...
jak zwalczysz analfabetyzm to wejdź na www.upr.org.pl i pokaż mi tam choc jednego zwolennika mieszkań komunalnych hahahahaha

to tylko w tym popirdolonym kraju jest mozliwe

Łamiąc prawo podpisano umowę, której mimo to anulować nie można. Super po prostu.... a Pani mąż musiał być brzydki.

haha

POPIERAM