To już nie jest pani mieszkanie

Opinie do artykułu: To już nie jest pani mieszkanie.

Pani Beata była współnajemcą mieszkania komunalnego, które bez jej wiedzy sprzedano drugiemu najemcy - jej byłemu mężowi. Dowiedziała się o tym od policji, która interweniowała, gdy kobieta próbowała wejść do lokalu, w którym cały czas jest zameldowana.

W 1999 r. pani Beata wprowadziła się wraz z mężem do komunalnej kawalerki przy ul. PCK w Brzeźnie. Oboje mieli status współnajemców.

Problemy mieszkaniowe naszej czytelniczki zaczęły się - jak to często bywa - wraz z rozwodem, ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

",znamy się bowiem od lat. "

chyba sie raczej mało znacie skoro ukrywasz nawet swoje imię
powtórzę
co was obchodzi czyjś sposób życia?
co to ma wspólnego z prawem do lokalu?
gówno:-)

..........

do ojca z dzieckiem
jezeli to do mnie pytanie - czy ja pracuje czy "slizgam sie z zasilku"

to pracuje, stac mnie na wlasnosciowe mieszkanie i zawsze potepialam "samotne"matki zyjace z wszelkich mozliwych zasilkow, finansowanych z moich podatkow, ale tu widze nagonke na dziewczyne

jesteście jak psy ogrodnika
utopilibyście człowieka w łyżce wody bez powodu ot tak z czystej zawiści, tylko czego?
ja oddzielam osobe pani beaty i jej urok osobisty (zeby was pokręciło) od samej sprawy
sam urzędnik przyznaje, że popełniono błąd
taki przykład
miałem sankcje, a w tym czasie moja ex wystapiła o przyznanie jej członkowstwa w sp-ni mieszkaniowej
jednocześnie skłamała, że nie wie gdzie jestem
kiedy już znalazłem sie na wolności wystarczyło jedno pismo do sądu żeby przywrócić mi termin na odwołanie
ja wiem co piszę, ale wy piszecie co wiecie
a wiecie niewiele jak ten kurdupel o ksywie prawnik

ojciec z dzieckiem

prcujesz czy z zasiłku się ślizgasz?

gallux

eksmisje współmałzonka?
chyba jak pije, bije albo nie płaci czynszu. jak jest porządnym człowiekiem tyle że rozwiedzionym to gówno mogą zrobić.

no nie wiem

to sie dowiedz, ze to nie nienawiść przez mnie przemawia tylko zlość na hipokryzję p. Beaty,znamy się bowiem od lat. Artykuł jest tak tendencyjnie i jednostronnie napisany że aż się yzugać chce a życie tej Pani nie jest takie trudne jak to przedstawia...

......

czytam Wasze opinie i nie rozumiem skad tak wielka nienawisc do niej? czyzby oczerniaja ja tu znajomi meza?

gallux, trochę kultury...

TAKIE WYRAZY na ustach obrońcy uciśnionych panienek...

milczący głupek uchodzi za mędrca wtedy kiedy siedzi w szkole i się nudzi

niestety Gallux jak sie pisze o sobie i opowiada i jeszcze zdjecie, to trzeba bys świadomym, że lekko nie będzie.
ludzie są różni , maja różne zdania i różne spojrzenie na tę sprawę. więc takie są konsekwencje, nie wszyscy są takimi aniołami jak ty. a bywa że w innych przypadkach ty tez nie odpuszczasz np. w przypadku Jana Meli.

odpowiedz nie tylko dla galuxa

Galux prawo nie dziala w tym wypadku wstecz.Ja nie widze mozliwosci zeby ta kobieta zamieszkala w mieszkaniu wlasnosciowym na tych samyh warunkach,wiec odradzam walke.Bo p.Beata moze co najwyzej wygrac ze bedzie podnajmowac w/w lokal od wlasciciela ,na jego warunkach,ktorych sad niestety narzucic nie moze.

"a od kiedy gminne mieszkanie może być "dzielone" przez małżeństwo? przecież to nie ich mieszkanie, tylko gminy , top co tu dzielić? nie rozumiem"

a od wtedy kiedy sądy takie sprawy orzekają
sąd może np zasądzić eksmisje jednego ze współmałżonków
i w tym przypadku w prawie jest matka
zanim sie burku wyszczekasz rozejrzyj się wkoło
milczący głupek uchodzi za mędrca

hmmmmm
dziecko wygląda na 8 miesiecy plus 9 m-cy ciąża to mamy półtora roku
sprawa toczy się od sierpnia
poza tym czy wy przypadkiem z buciorami nie włazicie w cudze życie?
prostaki chamki i podwórkowe burki
gówno wam do tego z kim ma dziecko i z kim żyje

Do sądu trafiła sprawa o podział majątku małżeństwa, którego głównym składnikiem było gminne mieszkanie.

a od kiedy gminne mieszkanie może być "dzielone" przez małżeństwo? przecież to nie ich mieszkanie, tylko gminy , top co tu dzielić? nie rozumiem

he he he

dziadek z ojcem mają dzieci
menel zawsze wyczuje menela

k.r.z

WYNIKA Z TEKSTU i zdjęcia że dziecko Beaty nie jest dzieckiem byłego męża tylko kogos innego.to alimentów nie może płacic b.mąż z Ameryki

czy przypadkiem "znajoma" to nie nasza beatka?

cos mi tu podejrzane...

ociec
czteroletni igor zapierdziela na bębnach, że w USA słychać, a twój to zapewne potrafi tyle co ty - ssać cyca

prawnik (z nazwy)

jest coś takiego jak np. alimenty kolego!

dlaczego tak twierdzisz?