To już nie jest pani mieszkanie

Opinie do artykułu: To już nie jest pani mieszkanie.

Pani Beata była współnajemcą mieszkania komunalnego, które bez jej wiedzy sprzedano drugiemu najemcy - jej byłemu mężowi. Dowiedziała się o tym od policji, która interweniowała, gdy kobieta próbowała wejść do lokalu, w którym cały czas jest zameldowana.

W 1999 r. pani Beata wprowadziła się wraz z mężem do komunalnej kawalerki przy ul. PCK w Brzeźnie. Oboje mieli status współnajemców.

Problemy mieszkaniowe naszej czytelniczki zaczęły się - jak to często bywa - wraz z rozwodem, ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do baji

Ja nie mówię o wyłudzaniu, ale widzę uraziłaś się, czyżbyś była jedną z pracownic BOM-u? One by tylko gazetki chciały czytać i obgadywać mieszkańców. Ja jestem porządnym mieszkańcem, wykształconym i kulturalnym dlatego chamstwa znieść nie mogę. Powiedz w którym BOM-ie pracujesz?

pracuje czy nie pracuje, to co ma pernik do wiatraka w tej sprawie?

Urzedasy Miejskie

ciekawe jak szybko urzedasy miejskie podejda do tej sprawy w ktorej popelnili na pewno "nie zamierzona pomylke"?

Beata do roboty!

Nie bądź taka tylko rusz zadek do pracy...

do beaty

Prawda jest taka ,ze mieszkanie jest juz własnoscia Ex meza.
I Tobie sie G.... nalezy Taka jest prawda .bolesna ale prawdziwa.I Musisz isc do roboty.....zarobic na mieszkanie,tak jak wiekszosc z nas.A nie siedzisz p... w stołek i probujesz za darmo dostac mieszknie

Toni,

w BOM panuje komuna i syf....może i tak. Ale petentów maja też rodem z komuny: mnie się nalezy, dajcie, dajcieeee....bo żyję. Pora sobie uświadomić, że mieszkanie się kupuje, a nie wyłudza.

Urzędnicy zgadzam się w Gdyni są milsi

Apropos organizacji typu BOM to tam faktycznie komuna panuje syf chamstwo i bezczelność żadnej pomocy, petenci to natręci

do adasia

Zapomniałes dodac ze przez jakis czas mieszkała na 3 pokojach u ojca dziecka.dopiero jak ja pogonił przypomniało sie mieszkanie ex meza

oj wtajemniczony widze ze jestes znajomym jej bylego meza a moze jego siostrzyczka to pisze?

babasia

To mankament ale życie nie zwalna was od myślenia.
Beata do roboty!

z tego co wiem to mieszkala na przymorzu, na kartuskiej a dopiero od tego roku znalazla sie u swojej siostry.

strzał w 10

Tak własnie jest prawda,chec dokopania byłemu

ojciec z dzieckiem

na jakie nasze wady??cellulit można nazwać wadą??jak już to prędzej mankamentem urody a nie wadą!!tak rzeczywiście jestem załamana

Beata

to niech się bierze za pracę

hahah

Adas ty kłamczuchu ,czy ty napewno jestes adas? czy moze beata? Ps chciałbym miec taki letniskowy domek,w ktorym mieszkaja cały rok jej rodzice ? skromne 150m Naprawde jestes biedna beato ups adasiu

No, no, robi się coraz ciekawiej,

świat jest mały i coraz więcej znajomych P.Beaty się wypowiada. Jakże różnie....schiza jakaś czy cóś?
To w końcu jak jest? Ma gdzie mieszkać, czy tuła się biedaczka (z dzieckiem) po obcych katach? A może preferuje zasadę: jak się daje, to się kraje...???? A może to najzwyklejsza w świecie chęć "dokopania" byłemu?

jak kupili mieszkanie? przeciez ono nie jest wlasnosciowe.znam beate i wiem co sie w jej zyciu dzieje. a co do domku too jak mozna mieszkac na dzialce w domku letniskowym.

babasia

Przykro mi że wjechałem na wasze wady prawda jest smutna i boląca ale prawdą jest.

popieram Adasia

m-4

m-4 to kolego 3 pokoje + kuchnia,w ktorych mieszka beata.
A jakby sie znudziło mieszkanie po kątach z siostra to zawsze moze wprowadzic sie do domku jednorodzinnego jej rodzicow.Ps co za rodzice? jednej corce kupili m-4 a druga nie ma gdzie mieszkac?????dziwne prawda....