To się nazywa profesjonalizm
Pierwszą witrynę wymieniałem z Okno Serwis ze strachem, jak to przy nieznanej firmie, sprawili się bardzo dobrze. Kolejną już spokojniej, przy trzecim zleceniu (okna) - otworzyłem im lokal rano, poszedłem do domu i wróciłem po 13-ej - tradycyjnie szybko sprawnie i co najważniejsze fachowo (i z minimalnym bałaganem). Wszystkie osoby z tej firmy to mili profesjonaliści, począwszy od szefa (rzeczowy, konkretny, zdjął dobre wymiary, zaproponował sensowne rozwiązania, co z doświadczenia wymiany okien w domu wiem, że nie jest wbrew pozorom standardem), poprzez panią w biura (dobry i szybki kontakt mailowy) i co najważniejsze skończywszy na ekipie montażowej, która widać, że zna się na swojej pracy i ma ogromne doświadczenie, co pozwala im łączyć jakość z szybkością. Same witryny i okna na razie też bez zarzutu, ale są nowe, mam nadzieję, że producent utrzyma się 7 lat by ewentualnie skorzystać z gwarancji. Drobne regulacje wykonują od razu, nigdy nie było problemu. Rozpisałem się, ale takich firm, a właściwie ludzi (bo to oni świadczą o firmie) jest teraz tak niewiele, że będą trzeba ich polecać. Jeśli coś jeszcze będę potrzebował w zakresie stolarki to wiem gdzie skieruję kroki.