Re: Tort weselny - skąd zamawiacie?
ja odradzam czernisia - kilka razy zawiodlam sie na nich ja lbu ktos z moich blizkich znajomych i byly to spore wpadki jak pomylenie smaku, kształtu, ozdób, niewyrazne tandetne wykonanie. ale dodam, z enei byly to torty weselne tylko urodzinowe - niemniej uwazam, ze nie powinno to miec miejsca.
my na wesele mielismy z haffnera (w 2012 roku placilismy 65 zl za kg) smaki oblednie dobre, tort wykonywany ze zdjecia - piekny i smaczny.
rog wojskiego - stamtad zamawialismy na urodziny siostrzenic i na chrzciny syna - nie wiem jednak jakie maja ceny za tort weselny, ale na ww okoliczonosci placilismy 80zl/kg a nie były to jakies wymyslne wzory wiec nie wiem skad ktos napisał, że ceny mają od 50zł/kg
ciasta na wesele zamawialismy od Jarzembinskich, z tego co wiem torty maja calkiem smaczne - musialabys sprobować, my stamtad nie bralismy tortu bo nie podobal mi sie zaden z ich strony (jak patrzelismy to byly same z lukrowymi ozdobami i kremowymi rozami :) ) ale moze teraz cos sie zmienilo. wtedy mieli cene 35zl/kg
Tak czy inaczej ciasta byly mega smaczne!
Dobre opinie slyszalam tez o cukierni Wenta.
Sowa wg mnie przereklamowany i ostatnimi czasy bardzo sie popsul.
Osobiscie uwielbiam tez torty z dekera, ale cena 100zl/kg jest wg mnie przesadą, jesli faktycznie teraz sa takie ceny.
0
1