Totalna beznadzieja
Przyjechalismy z córka tydzień przed balem - wybralismy stroj wplacilismy kaucje - stroj miał być odebrany dzień przed impreza dziecka - stroj był brudny - mówie trudno jak go teraz wypiorę to nie wyschnie do jutra , jednakże to nie był problem . bal był w Nowym Dworze Gdańskim i jakie było zaskoczenie jak okazało się ze dostalismy nie ten stroj !!! Moje dziecko mała trzy latka ( naprawdę mała i szczupła ! ) dostala stroj śniezki na 5-6 lat !! deptała po stroju , totalna porażka ! Pani tłumaczyła , przez telefon , że zdjeła taki z wieszaka , potem ze to wina mojego męża bo stwierdziła , ze to On nie zauwałył , potem , że Pani włascicielka była chora i cos widziała ,że nie tak - ale stwierdziła , że mój mąż nie chciał do mnie zdzwonić zeby zapytać się jaki ma być rozmiar - coo za bzdura Prosze Pani !!! nie dość , że totalne olanie to jeszcze kłamie w zywe oczy ! Szkoda, nie chciało mi się już do Pani wracać gdyż mieszkam za daleko , ale prosze mi wierzyć, jak pojawię się na Zaspie nie omieszkam zajść do Pani i powiedzieć Pani jak cudownie Pani kłamie dla klientów . Życze ogromnego powodzenia z takim podejściem do klientów .