Totalne rozczarowanie!
Skuszona wspaniałą reklamą salonu Pani Marii Kosedy umówiłam się na wizytę przy ulicy Gniewskiej. Chciałam dobrze wyglądać na wieczorne wypad. Byłam przekonana, że P.Maria choćby ze względu na swoją wspaniałą reputację szczególnie pieczołowicie dobiera kompetentnych pracowników. Niby banalna sprawa, zwykłe strzyżenie, a jednak takie rozczarowanie. Do podcięcia dłuższych partii włosów ogólnie nie mam zastrzeżeń. Ot zwykła fryzura jakbym chciała wyglądać jak własna ciotka, to cel osiągnięty, zero kreatywności, ale grzywka to jest dopiero przegięcie. Nie wiadomo co autor miał na myśli! Wygląda jakbym ciachła sobie sama i to po kilku głębszych. Fryzjerka próbowała coś tam poprawiać, ale grzywka robiła się coraz krótsza. Mam wielki żal o to, bo nigdy nie zamierzałam mieć czegoś takiego. Z jednej strony jest sporo ponad brew, po środku do brwi, po drugiej stronie różna jakby fryzjerka nie mogła zdecydować się i na końcu ogon do policzka. Pani Mario myślałam, że zatrudnia Pani profesjonalistów już po odbytej praktyce, a nie osoby dopiero uczące się. Dobrze, że włosy z czasem odrosną, ale niestety wieczorny wypad odpuściłam sobie. Szczerze odradzam korzystania z usług tego salonu.