szczęœliwa (8) jestem w końcu szczęœliwa czarnulka bez tematu (2) Chcialam tylko powiedziec,a raczej napisac:-),ze Trojmiejskie Forum... Andzia jak 2003 ? (5) Ja jestem zadowolona z Sylwestra ,bylo super a 2003 czuje ze bedzie dla mnie... kaska
Jak to zrobic? (8) Jestem troche niesmialy. Jak najlepiej zaczac rozmowe z nieznajoma np. w... tonio Jestem prawiczkiem (5) Ktora chce byc pierwsza? prawiczek Czy można rodzić bezpiecznie w szpitalu PCK w Gdyni ? (5) Czy ktos z Was ma jakieś doświadczenia z tym szpitalem ? Zdecydowalismy sie... Heniek mam28lat z Gdyni jestem (4) ale na tą własciwą prawdziwą dziewczyne gdzie mozna tafic wszedzie prubowałem... dziewczyne fajną gdzie poznac poszukiwana !!!!!!!! (2) ----- jeśli ktoś wie kim jest dziewczyna która zostawiła swą prezentację na... imakanti Proszę o kontakt osoby jadące na Work&Travel w tym roku (2) Jak w temacie, poszukuję osób wybierających się do USA w tym roku, chodzi mi... vonholl AMJ (3) Czy są w Polsce pólnocnej fani AMJ??? Jeżeli tak, to wykopmy się z... King Kong Malyszomania!:)) (2) Nie ma to jak Adaś! Jednak Szaranowicz, to jest dopiero klasa....Ale się... Sandra może ktoś wie? (4) Jeśli ktoś potrafi ładnie wypisać mi odpowiedź na pytanie:Przyczyny porażki i... Marta poszukujemy czarnoskórego (11) Witajcie. Stanowimy parę (k+m) 33 latków. Poszukujemy urozmaicenia w naszym... Iwona Hip hop (6) A właśnie mam pytanko :Czy ktoś lubi hip hop, tylko amerykański, ja uwilbiam,... szczurzyca W zasadzie tylko do kobiet - co się dzieje z tymi facetami?!?!? Zaraza jakaś? :( (22) Słuchajcie, nie wiem czy ktoś mnie podrzucił z K-Pax'a mojej mamie, ale ja... malutka25 Zaspa (2) polecam Zaspę znajoma rodziła dwa razy raz cesarka raz drogami natury... Asia ..pogmatwało się troche (5) ... niby wszystko w porządku, nie ma się do czego przyczepić ale to pozory z... Aktorka Zdradzona .... (18) Dowiedziałam się (przypadkiem) wczoraj, że mój mąż spotkał sie z drugą... Czarnula Czy myślicie o seksie z 2 kobietami? (9) Mi sie coś takiego marzy, ale boje się tego zaproponować dziewczynie. Może... lu Strona Kobiet zaprasza (2) Odwiedź listopadową Stronę Kobiet: http://stronakobiet.w.interia.pl Zajrzyj... SK