Gdzie sie podzialy tamte rozmowy...?? (7) kilkanasie tygodni prawie tu nie zagladlam, z prostej przyczyny braku czasu,... Łezka a co zrobic gdy deprecha zimowa powoli zjada ci mozg?????? (7) jak pomoc sobie gdy nie masz sily wstac rano i spelniac swoje ludzkie... kubawojewudzki USA (4) Czy możecie polecić dore biuro Work&Travel w Gdańsku? Chcę wyjechać na... student
poznam fajną ;-) (26) hej może się poznamy? co mi o sobie napiszesz? możesz trochę wiecej o mnie... AdamGdansk Szukam Miłej ... (11) Witam !! Szukam miłej, normalnej dziewczyny, z którą mógłbym porozmawiać na... Krzychu Dla tych ekokwentow z faktow i opinii na dalsza wymiane pogladow (33) Macie swoj watek i pokazcie co potraficie zdrajec uwierzyc w siebie!!! (3) do dzisiaj nie wiem co mnie do tego skonilo ale wypisalam nazwiska kilku... iwonka1 szadółki (4) Głos w sprawie zbieraczy na Szadółkach. 1. 04.01.2003 w Gazecie Wyborczej... majkel studia (2) hejka, jestem tu pierwszy raz,chcę podzielić się...a może nie , tylko... glori paskudny sylwester (11) właśnie mi zakomunikowano, że nici z moich planów sylwetsrowych, ktoś mnie po... ania ja sluzbowo - na statek! :-) (3) cos mi sie wydaje ze niektorzy tu obecni pomylili forum na ktore pisza..?... Kuba dla tych co lubią czekoladę (19) CZEKOLADA TO WARZYWO..... I JEST ZDROWA Czekoladę produkuje się z ziaren... gdanszczanka Rodzina, ach, rodzina... (5) Ludzie, ratunku, co się dzieje!!! czy z rodziną można wyjść dobrze tylko na... Minka Czy to się opłaca? (2) Bardzo modne wśród studentów są wakacyjne wyjazdy do USA-do pracy,czy to... Marta POSZUKUJE SLONECZKA Z GDYNI (5) POSZUKUJE SLONECZKA Z GDYNI MAJA Stronić od ludzi.... (12) Czy macie czasami takie uczucie w sobie, ze chccielibyscie sie zamknąć we... Ka. zapytanie (15) poradzcie mi!!! żadko gdziekolwiek bywam gdzie mam iśc z kimś kto nie jest z... beatka31gdansk akurat dzis... (5) no tak... akurat dziś mnie wzięło na rozdrapywanie ran po zakończonym... Ali Czy kobiety są wzrokowcami ? (21) Powszechnie się mówi, że kobiety nie są wzrokowcami. Czy to prawda ? (bo jak... Maras brunetki czy blondynki (6) hejka wszystkim....wiem ze kazdy czlek ma inny gust i nie sprawa koloru... iwonka1