Sylwek (1) Pomocy !! Potrzebna podpowiedz gdzie mozna kopsnac sie na sylwka,blisko... freebaby Przyjaźń a może coś więcej... (9) Hymm... nie będę ukrywał że jestem obecnie samotny i poszukuję swojej drugiej... mic_check Sylwester (6) Ludzie pomóżcie mi coś wymyślić na temat : JAK SPĘDZIĆ SYLWESTRA? Nie mam... Magda19
Spodnie skorzane (2) Czesc!!! Czy ktos z Was ma do sprzedania skorzane spodnie?? Dla kobiety o... Mika Witam (1) Jestem tutaj nowy, i jestem z Rzeszowa ;) mysle, że będzie nam się dobrze... Hubercikk Moze ktos chce SONY CD5? (1) Telefon Sony CD5 - szanowany, w dobrym stanie, - + ladowarka, - +... Leszek® Poszukuje opiekunki do dziecka (2) Pilnie poszukuje opiekunki do dziecka na 4 godz. jutro wieczorem 19.12 miki SYLWESTER (5) Czy ktoś wie gdzie można tanio i miło pobawic sie w Sylwestra, w trójmieście? mrówa SyLwEsTeR 2002 (1) Wszystkich niezdecydowanych zapraszamy na sylwestra do Drzewiny;-) 4 dni... Leszek® witam i pytam (20) witam zaglądaja tu sympatyczne ale dojrzałe kobiety? sympatyczny SYLWESTER 2002 (3) Co robicie w sylwestra? Gdzie można pójść? Zaczynam się powoli zastanawiać i... RuBu Sylwester 2002 (3) Ze znajomymi szukamy kwatery na Sylwestra w pobliżu Gdańska, na około trzy... Jolcia zakochalem sie po raz drugi.. (17) ..w tej samej Kobiecie.. pol nocy nie przespanej, teraz pracowac nie moge..... zakochany jaka ta jesien jest smutna..... (5) hm...popadam powoli w melancholie...potrzebuje jakiegos sloneczka ,ktore by... MAJA Może ktoś chce pograć ze mną na gitarce (6) Witam, Do zapolonych gitarzystów i gitarzystek ,klasyk , akustyk. Może ktoś... Michael what's up (14) what's up ? doc Stare Dobre...:) (5) Hejka :) Poszukiwani sa Sympatyczni Ludkowie na wspólne pokołysanie się na... joolia sklep komputerowy (5) czy możecie polecić mi tani i dobry sklep z komputerami. Chcę zmienić sobie... student Zdrada- rodzaje (43) Mam do Was pytanie czym jest dla Was zdrada drugiej osoby, czy potraficie... tusia pomocy!!!!gdzie iść na kawę? (7) poradzcie mi!!! żadko gdziekolwiek bywam gdzie mam iśc z kimś kto nie jest z... beatka31gdansk