użytkuję Yarisa 1,3 prawie 8 lat...
~martinskorpio@wp.pl
(14 lat temu)
Jestem użytkownikiem Yarisa I od nowości, kupiony w polskim salonie, przebieg poniżej 100k, silnik 1,3 (sama przyjemność), sam mam 192cm wzrostu i adekwatną wagę i z przodu miejsca mam w sam raz, świerszcze w tylnej kanapie czasami nawiedzają, radio zawsze mi działało, akum wymieniłem po raz pierwszy zeszłej zimy, wydech zaczyna głośniej chodzić po ponad 7 latach jeżdżenia (czas zmienić), prócz drobnych tzw świerszczy i wymiany piszczącej pompy sprzęgła (na gwarancji) zresztą od czasu do czasu piszczy nadal pedał sprzęgła, wymiana kilku żarówek sięleje i jeździ, wiadomo jakość wykonania u francuzów na pewno nie dorówna japończykom, spalanie potwierdzam jak wyżej, nie mam klimy 8 litrów przekroczyłem raz.... jadąc średnio 160km;), w porywach zamyka licznik tzn 199, pali po mieście 6,5 w trasie mniej w zimie te pół litra do litra więcej, z tyłu fakt jest mało miejsca ale 2 osoby 175cm wzrostu można przewieźć dalej niż 100km, najdłuższa trasa w jeden dzień 1300km, wtedy fotel daje się we znaki tzn brak za krótkie podparcie ud przynajmniej przy moim wzroście, jeśli ktośma jakieś pytania niech pisze, chętnie odpowiem, pozdrawiam
0
0