Toys4kid

ktos juz wplacil te 25zl i dostac do skladania te zabawki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Toys4kid

zdziwię się jeśli ktoś dostał te zabawki do składania ;)

kiedyś szukali łosi do składania długopisów, adresowania kopert itp.

wyłudzali kasę niby na partię próbną ;) albo chcieli ileś tam znaczków :] i przysyłali jakieś info odbite na ksero :]

(nie piszę o tej konkretnej firmie, tylko ogólnie o moich i nie tylko przygodach z chałupnictwem)

jedyne faktyczne, uczciwe chałupnictwo - to zrobiłam próbna partię bodaj 100 torebek papierowych dla firmy Torbacz z Gdańska ;) ale kasa była tak śmiesznie mała, że nawet na fryzjera nie zarobiłam ;) (a jeszcze trzeba było do nich jechać po materiały i później zawieść gotowe)

znajoma mojej Mamy robiła w domu naszyjniki, kolie (z koralików) i zarabiała całkiem dobrze - ale to było zanim nastał czas handmade'ów ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja wpłaciłem wczoraj jednak zadnego odzewu jeszcze nie było
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

jaki głupek hahah
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

napisz jak dostaniesz coś.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

podbijam...

no niestety zero odzewu wiec nie dajcie sie naciagnac. Podalem im nr telefonu pisałem 2-3 maila z prośba o kontakt jednak tak jak przewidywalem NIC !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

CZEMU dajecie sie tak naciagac i wplacacie komuś kasę bez nawet spotkania, w dodatku.firmie, która nawet www nie ma? Ja rozumiem, ze jesteście zdesperowani, ale myślenie nie boli.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wystarczylo napisac wczesniej maila... Ja z ciekawosci napisalem, w odpowiedzi dostalem 2 maile, ktore chcieli zeby wygladaly pro.

Poprosilem o dokladniejsze dane do przelewu, nie zgadzal sie kod pocztowy :)

Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze dzieki temu, ze jest to tylko 25zl nikt ich scigal nie bedzie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze dzieki temu, ze jest to tylko 25zl nikt ich scigal nie bedzie..."
Bzdura, będą odpowiadać za całą ukradzioną kwotę, więc trzeba to zgłosić na policję.
Kiedyś byłą afera o pracownicy banku która przelewała na swoje konto małe kwoty z kont klientów. I co? Nie odpowiadała za małe kwoty? Oczywiście, że odpowiadała i została skazana.

No chyba, że zbierze się 10 osób i pozew zbiorowy do sądu wniesie, o oszustwo, bo to nie chodzi o te peniądze, ale żeby nie szukali naiwniaków w przyszłości.Znają mentalność Polaków i wiedzą, że ludzie są zbyt leniwi, aby odzyskać te parę złotych i tak kombinują, kombinują.

Jak przewidywałeś to po co zapłaciłeś 25 zł myśl trochę to nie boli a teraz żale dobrze ci tak!!! ile masz lat 20 masz nauczkę

ci co to organizują dobrze wiedzą jak działają sądy i policja i że ludzie którzy szukają pracy chałupniczej kasy i wiedzy na sądy nie mają więc próbują oszukiwać dalej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pisałem już kilka maili, żeby mi podali nazwę firmy i dane tej firmy - nikt mi nie odpowiedział, nikt!!!

Inne tematy z forum

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...