Tragedia
Zdecydowanie nie polecam. Była to moja pierwsza i ostatnia wizyta, takiego ohydnego kebaba nie miałam jeszcze nigdy (nie)przyjemności jeść, a jadałam go w wielu miejscach. Zacznijmy od wyglądu samego lokalu, brudno, staro i ponuro, miejsca siedzące bardzo ciasne, kilka stolików upchanych na siłę. Walory smakowe dają wiele do życzenia, bułka miękka, gumowa, mięso w drobniutkich kawałkach w zasadzie nie zjadliwe w ogóle -tłuste i po prostu ohydne. Kawałki cebuli tak grube, że można nimi zabić, produkty raczej nie pierwszej świeżości. O ceny trzeba dopytywać, gdyż na tablicy widnieją tylko ceny "od". Obsługa nie najgorsza trzeba przyznać, jednak entuzjazmu na twarzach ciężko dostrzec, co jednak zrozumiałe, po pracy w takim miejscu. Klientów nie było prócz nas żadnych, za to w '7' obok pełen lokal. Niestety nie mieliśmy czasu na stanie w kolejce i wylądowaliśmy w tej spelunie. Wszystkich moich znajomych w drodze powrotnej wzięło na mdłości, po powrocie do domu zwymiotowałam ten syf, rewolucje żołądkowe miał każdy z nas. Wiem, że nie jest to odosobniona opinia, pewna internautka znalazła kawałki surowego mięsa z piórami! Absolutnie nie polecam.