Tragedia z EiA

Witam,
W poniedziałek lub juz jutro zamierzam jakoś się połączyć z operatorem tv kablowej EiA. Założyłem łącze 4mb+ tv analog-tragedia!!!Net na jakąkolwiek komende odpowiada po kilku sekundach(miałem UPC 2mb to rwało kompa).Na domiar złego tv jest analog, wiem że rewelacji nie ma ale analog w Multimedia czy Turmak z Pr.Gdańskiego ma radykalną różnicę na wielki +++++++++(sprawdzam u teściów)!!!.Kanały z viasat mam za sniegiem, na Polsacie i czasem na TVN dziwne interferencje.Założyłem to 27/11/2009r.Zamierzam to wypowiedzieć!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tragedia z EiA

no spoko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja pier.......cze czy ta EiA może dostarczać internet zgodnie z umową-szybkość i wogóle???Brak mi słów!!!!!!!!!!!!!!

Tak, EiA schodzi na psy. Jest coraz gorzej, a bylo naprawde super.
Osobiscie nie polecam nikomu ich internetu - ale, niestety, nie ma alternatywy!
Wiele osob marzy o UPC, ale oni nie sa zainteresowani...Dlaczego? Nie wiadomo!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

poczytaj tu:
http://forum.trojmiasto.pl/Jaki-dostawca-internetu-t141889,5,37.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słuchajcie mnie drodzy ludzie, St.Chełm, Chełm, itd. Nie mam już sił na ten SZAJS!!!JEŚLI CHODZI O EiA. Uwierzcie mi ile ja wydałem na telefony do nich bo,.......co tydzień naprawdę co tydzień nie ma jakiegoś kanału na 2dni- dosłwownie, awarie kanałów mają na zmianę.Raz Nat.Geographic, Planete, Jetix, Filmbox.Masakra- proszę Was nic od nich nie bierzcie. Byłem świadkiem jak jeden Pan oddawał ich pseudotuner(zaznaczam 3) np. z powodu braku autoryzacji za-....ZAPŁACONE KANAŁY.Jednym słowem KIBEL TA EiA.

Tak TOTALNA PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dlaczego nie założysz UPC?

Bo takie firmy należy napiętnować do bólu - dopóki nie nastąpią zmiana na WIELKI PLUS abonenta. Ja nie odpuszczam...

Jeśli chodzi o neta z EiA to nie narzekam (jak wszędzie zdarzy się czasem że coś przerwie, ale to rzadkość) ale jeśli chodzi o tv to mam ich totalnie dość i chcę zmienić, ale nie wiem na kogo :/ Jaka tv na Chełmie macie i możecie mi śmiało polecić?

Witam,

Na wstępie gratulacje z okazji zbliżającej się dużymi krokami jakże dla Ciebie ważnej daty;-) Ale jak pytasz o tv to odpowiem, zrezygnowałem z fatalnej jakości tv eia i przeszedłem na Cyfra+.Płacę mniej niż w eia i sygnał cyfrowy;-). Jeszcze tylko internet do załatwienia i koniec udręki z nimi. FATAL ERROR EIA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dno nie mozna sie polaczyc z serwerem juz zrezygnowalem z eia gry praktycznie stoja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

eh , ja mam to samo,ale postanowilam pokazywac im jaka faktyczna jest prędkośc, która jest niższa niż zapis w umowie i płacę w związku z tym im niższą cenę....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a teraz to tylko w nocy można wchodzić, bo w dzień tyle jest luda,że na net liczyć nie można. Jak za króla świeczka, a Pan Zalewski sobie jeździ limuzyną Grand Vitarą na naszą kasę.... ale teraz są pozwy zbiorowe do sądu... Kto jest za?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

EiA to absolutnie jedna z najgorszych firm jaką znam. Tylko home.pl (troszkę inna branża) przebija EiA beznadziejną obsługą Klienta. Tylko home.pl to jeszcze robi jakieś usługi, którym daleko od wartości ceny ale przyjmijmy, że nie jest to jeszcze kompletne g****.

Natomiast w EiA zarówno jakość obsługi klienta jak i jakość usług jest żenująca. Firma ODMAWIA wystawiania faktur. Płaci się na podstawie książeczki abonenta i dopiero jak się im pogrozi kontrolą skarbową to postanawiają fakturę wystawić.

Internet ma kilkanaście awarii dziennie a prędkość jest wielokrotnie niższa od obiecanej. Niedozwolone klauzle w umowach i tak dalej. Zwykła firma śmieć, która ma Klientów tylko dlatego, że jest najtańsza i łapie klientów, którzy mają słabe rozeznanie.

Podobnie jak powyższe wpisy ODRADZAM jakikolwiek kontakt z tą firmą. Takie firmy powinny umierać śmiercią naturalną ale jest dużo nieświadomych klientów, którzy nie wiedzą jak bardzo są okradani, bo myślą, że jak mają 4 megabity łącze to strona google ma prawo wczytywać się kilkanaście minut.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam się ze wszystkimi piszącymi e i a to ścierwo najgorsza telewizja na świecie nie polecam nikomu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

najgorsza jest vectra

Vectra kupiła EiA i Biall net będzie taki syf jak po zakupie Jarsatu i Telepiasta ludzie nie podpisujcie umów z vectra