Odpowiedź obiektu
"Witam serdecznie,
najmocniej przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale nie widziałem wcześniej Pana opinii.
Faktycznie mieliśmy podpisaną umowę ze szkołą, ponieważ polary były szyte indywidualnie. Zazwyczaj proponujemy jednak zmierzenie oraz dostarczenie zamówienia bezpośrednio do szkoły, aby nie fatygować rodziców. Jednak taka forma została narzucona przez dyrekcję szkoły, a nasz personel z obsługi detalicznej nie miał doświadczenia z obsługą tak dużej ilości młodzieży. Chciałbym tylko podkreślić, że bardzo staraliśmy się ułatwić odbiory odzieży zostając po godzinach codziennie w trakcie realizacji zlecenia.
Rozumiem również, że towar poddany był dwa razy reklamacji. Przy zamówieniu na ponad 300 szt szytych indywidualnie polarów wzorca mieliśmy łącznie 17 reklamacji z uwagi na rozmiar lub jakość. Każda reklamacja była jak najszybciej odsyłana do dostawcy. Nie zawsze jednak mieliśmy bezpośredni wpływ na procedury panujące u naszego podwykonawcy. Bardzo mi przykro, że tak pechowo Pana polar został zrealizowany.
Prosiłbym przyjąć moje osobiste przeprosiny za zaistniałą sytuację i problemy z tym związane. Chciałbym nadmienić, że zrezygnowaliśmy z usług danego podwykonawcy, poprawiliśmy procedury reklamacyjne panujące w naszej firmie oraz zatrudniliśmy dodatkową osobę wyznaczoną wyłącznie do obsługi klas mundurowych, byłego oficera policji z dużym doświadczeniem w sprawach umundurowania.
Pozdrawiam
--
Artur Klemann
Z-ca dyrektora handlowego
0
0