Train Me Now

Trener personalny

Gdańsk, Kartuska 246

Ewa - opinia (1) Zdecydowanie najlepszy trener! Mega zaangażowany w to co robi! Zawsze z głowa... Ewa Kamila - opinia (1) Czarek postawił mnie na nogi i przywrócił do formy :) Najbardziej jestem... Kamila Monika Działyńska - opinia (1) Pan Cezary Dobrzelecki jest osobą rzetelną i profesjonalną. Jako Trener jest... Monika Działyńska
Katarzyna D. - opinia (1) Syn chodził na zajęcia "Rozruszajmy młodzież" i był baaardzo zadowolony.... Katarzyna D. Robert - opinia (1) Zgłosiłem się do Czarka na jednorazowe konsultacje aby skontrolować moją... Robert Wojtek - opinia (1) Zawsze profesjonalnie przygotowany do prowadzenia zajęć, w każdych warunkach :) Wojtek Ela - opinia (1) Klasa sama w sobie polecam zarówno starszym jak i młodszym. Ela Bjk - opinia (1) Autentyczny nie udaje kogoś kim nie jest.Na efekty pracy z Czarkiem nie... Bjk Przemek - opinia (1) Cezary to Profesjonalista na każdym szczeblu prowadzonego treningu. Zajęcia... Przemek Ja - opinia (1) Super facet, elastyczność, profesjonalizm, jak z Rotterdamu przywieziony! Ja Michał - opinia (1) Polecam Czarka ! zawsze z planem, zawsze solidnie przygotowany, zawsze z... Michał Wojtek - opinia (1) polecam, 100% profesjonalnej pomocy z zakresu diety, treningu i motywacji Wojtek Anna C. - opinia (1) Szczerze polecam treningi z Cezarym Dobrzeleckim !!! trenuje z naszym synem w... Anna C. Ania - opinia (1) Trener, który motywuje i nie pozwala Ci odpuścić, jest dostępny zawsze wtedy... Ania Marcin - opinia (1) Korzystam z uslug Cezarego juz od dluzszego czasu. Nie chcialem dodawac oceny... Marcin Katarzyna G. - opinia (1) Każdy trening z Czarkiem jest precyzyjnie przygotowanym planem zestawem... Katarzyna G. Alicja - opinia (1) Trener Czarek rozpoczyna współpracę od przeprowadzenia szczegółowego wywiadu... Alicja Krzysiek - opinia (1) Wybór TrainMeNow - Czarka nie był przypadkowy, ale z pewnością dla mnie... Krzysiek