Traktowanie dzieci

Kadra młoda i prawdopodobnie dobra ale mało doświadczona; nie za bardzo potrafi ogarnąć grupę dzieci; niektóre dzieci wydają się być faworyzowane co nie pozostaje bez wpływu na resztę grupy.

Angieski prawdopodobnie prowadzony jest dobrze i z pozytywnym wpływem na dzieci, jednkaże nie może być tak że angielski jest celem nadrzędnym w ogólnym rozwoju i wychowaniu dzieci. Pewne rzeczy/zachowania są priorytetami które powinny być wpajane i również wymagane od kadry, a nie do końca mam wrażenie że tak się dzieje.

Przedszkolu ogólnie wróżę sukces, ubolewam natomiast że poligonem doświadczalnym jest również moje dziecko. Liczę że owe przedszkole będzie miało pozytywny wpływ na moje dziecko, gdyby miało stać się inaczej - na pewno to opiszę.

Dużo pracy przed nami - rodzicami i kadrą przedszkola.

Zachęcam rodziców do dzielenia się swoimi opiniami i spostrzeżeniami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Traktowanie dzieci

"Pewne rzeczy/zachowania są priorytetami które powinny być wpajane i również wymagane od kadry"
Można wiedzieć o jakie zachowania chodzi?

Re: Traktowanie dzieci

Prawdopodobnie, wydaje się. Drobne insynuaccje na niskim poziomie. Bo po co opisać konkrtne zachowania kiedy można rzucić nic nie znaczące słowa i wywołać ten sam rezultat: odstraszyć.