Transport
Transport to jakieś jedno wielkie nieporozumienie. Zamówiłam razem meble w brw w Gdyni. Dostałam nie kompletne czekałam na brakujące uchwyty nie 3 do 4 tygodni jak dowiedziałam się podczas reklamacji ale ponad 2 miesiące. Wersalkę która zamówiłam wraz z meblami przyjechała właściwą za 3 razem wiedz zamiast meble odbierać 1 dzień musiałam siedzieć i czekać 3 dni w domu. Chciałam dać drugą szansę brw i zamówiłam narożnik tym razem w Gdańsku transport został umówiony dzień zaplanowano pod odbiór wolne z pracy. A tu już wieczór a zamówienia brak, zero jakiegoś telefonu. Wiedz dzwonię przez 3 godziny na zmianę z mężem na różne działy nikt nie odbiera. Po telefonie na ogólną infolinię dostałam wkoncy numer który ktoś odebrał (Pani z infolinii powiedziała wprost że nie jesteśmy jedyni którzy mają problem z kontaktem na osobę) i poinformował mnie że się dowie co z moim zamówienie i oddzwoni. Minela ponad godziną nikt nie dzwoni i nawet już nie odbiera tego numeru. Pojechałam do sklepu pan powiedział że nie potrzebnie przyjechałam bo zdążyła się jakaś niewielka stłuczka i firma transportowa będzie się kontaktować prawdopodobieństwo następnego dnia. Uważam że jest to śmieszne bo nie będę brała całego urlopu żeby ktoś łaskawie przywiozę mi moje zamówienie. Poprosiłam o numer do firmy transportowej która twierdziła że się z nami kontaktowała ale jednak tego nie zrobila. Pan z firmy transportowej bardzo mnie rozbawił mówiąc że może dostarczyć mi narożnik na którym miałam zamiar spać jak najszybciej jest to możliwe czyli za jakieś 4 dni chodzi powinnam mieć go dzis. Jest to śmieszne po negocjacjach stanęło że będzie jutro po południu. Mam nadzieję że nie będę musiałam pisanie znów negatywnej opinii. Szczerze nie polecam meble nie warte nerwów a jakoś taka sobie o mogli by się nauczyć wywierał proste otwory.