Trasa Kaszubska

Gdzie można znaleźć info jakie domy i działki pójdą do wycięcia z tytułu budowy trasy? No i co znaczy okręg wokół węzła Koleczkowo na mapie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedzi na pytanie Piotrka nie znam - ale wiem że czekają nas mega korki (gdy trasa powstanie)
Wczoraj w historii mojego życia w Koleczkowie (ponad 16 lat) stałem w największym korku - zaczynał się juz za zjazdem na Rumię - godzina 16.30. Jak większośc miejscowych po dziurach w Młyńską - czy jak się tam ona nazywa - ale swoje odstałem. I nie było żadnego wypadku. Chyba przy okazji stała obwodnica - więc może dlatego tyle narodu tu się pchało. Niestety chyba nawigacje pokazują ten skrót bo sporo aut tą boczną zasuwa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gmina dobrze wie o tym problemie skrzyżowania w Koleczkowie, lecz nic nie robi w tym kierunku. Omijają ten temat budując rondo w Kielnie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ruch na skrzyżowaniu w Koleczkowie jest 10x wiekszy (a może i więcej) niż w Kielnie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale przez skrzyżowanie w Koleczkowie wójt nie jeździ. Więc ma to w d*pi.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj Tom, chyba jesteś za głupi by coś zrozumieć. Rondo w Kielnie jest budowane odgórnie, a nie na prośbę wójta. Wszyscy hejtowac potraficie, ale żeby samemu coś zrobić to nie, najlepiej wszyscy pozwyzywać,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ktos przeanalizowal to odgornie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

-anonim, przestań pitolić Kryśka mi wszystko powiedziała że to ty stałaś na czele odgórnego zarządu. P.s. Piszesz o hejcie, a sama obrażasz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Odgórnie" w zakresie Kielna - budują rondo, basen, zbudowali plażę nad wiecznie zielonym stawem, zaasfaltowali drogi w polach, odsuneli (po udanych konsultacjach mieszkańców) Trasę Kaszubską jak najdalej się dało od Kielna, mają porządny ośrodek zdrowia (w porównaniu do wiekszego Bojana, w Koleczkowie nie ma i szybko nie będzie) -
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żal wam d*pe ściska. Idźcie do Kaczyńskiego żeby wam przerobił 500+ na 1000+ by jeszcze większą patolę wyhodować. W Kielnie około 10 lat temu miała powstać hala, a nadal jej nie ma. To że w Kielnie się teraz coś dzieje to wina tego że przez poprzednie lata się nic nie działo to się teraz skumulowało. Panie Stefanie jak Ci się nie podoba to przestań być wyborcą, a zostań wójtem, chociaż wtedy to by dopiero była patologia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tak, tak - "odgórnie" się skumulowało.
Jak wiekszośc mieszkańców gminy spoza Kielna czekamy na wybory samorzadowe.
Jeśli bedzie jakiś inny sensowny Kandydat niż Sz.P. K to może liczyć na te głosy.
Koleczkowo za decyzje odnośnie likwidacji częsci szkoły i braku wsparcia dla jej rozbudowy nie poprze Pana K.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mówcie za siebie. A w szkole chyba remont. Albo rozbudowa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No oczywiście wójt jest winny za brak miejsc w gimnazjach, jest winny za brak wody, jest winna za to że jest susza, za to że latem jest za gorąco, a zimą za zimno. Nie obwiniajmy wójta za wszystko, nie on jest odpowiedzialny za wszystko co się dzieje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ale przecież ktoś musi być odpowiedzialny za to co się dzieje w gminie. Jak nie pan K. to kto?

To ja bym jeszcze obwinił za to Pana Andrzeja Dudę, przecież to jest Polska i jest on odpowiedzialny za nasz kraj, a nasz gmina to przecież Polska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co tak ''anonim'' bronisz włodarza,zakochany w nim od liceum czy ci asfalt ulał pod bramę? Odnośnie Dudy nie mam zdania, za głupi jestem i nic nie rozumie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Twoje wypowiedzi Tom schodzą poniżej poziomu, również dobrze mogę się Ciebie zapytać czy jesteś aż taki głupi żeby za wszystko obwiniać innych, a samego siebie uważać za ucieleśnienie ideału
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Drugi raz z twojej pisowni w stosunku do mnie dowiedziałem się że jestem ''aż tak głupi'' więc kogo poziom spada i kto tu od początku hejtuje ?

Dajcie sobie na luz....

To ja wrócę to tematu, czy może ktoś podać link do strony z zaznaczona trasa? Są w necie jakieś mapy ale to wszystko jest słabo wyraźne i czytelne, albo po prostu nie potrafię znaleźć właściwej. Pozdr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Światłowód w gminie Szemud (6 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...